2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین😣😣😣

153 بازدید | 9 پست

من بچه ۶ سالم فتیش یعنی از بچگی خیلی به پاعلاقع داره همش دست میزنه منم دعواش میگیرم تااینکه

واسه شفای پسر اوتیسمی من یه صلوات مهمونم کنید

اونروزی دیدم داره باگوشی از همه جا فیلم میگیره دیدم بعدش داره از پاهای من فیلم میگیره بعد دیدم التش بزرگ شد از ناراحتی کلی گریه کردم کسی بوده بچش ایجوری باشه😣😭😭😭😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بلوغ زود رسه فک کنم! باید ببریش دکتر

تیکر بارداری نیست...دخترم👩زمستانم با تو بهار است⚘تو امید فرداهای منی؛محرم راز منی، تک گل باغِ منی.دردانه منی و من،از دوست داشتنت کوتاه نمی آیم😍

ول کن بابا این چه حرفیه خیلی از بچه ها به بدن مادرشون وابستگی پیدا میکنن یکی به دست یکی به شکم یکی به گردن و ....شاید عذر میخوام اون لحظه از فشار ادرار تغییر کرده فتیش بچه ها رو تا حالا نشنیدم 

یار دبستانی من با من و همراه منی چوب الف بر سر ما بغض من و آه منی حک شده اسم من و تو رو تن این تخته سیاه ترکه بیداد و ستم مونده هنوز رو تن ما
ول کن بابا این چه حرفیه خیلی از بچه ها به بدن مادرشون وابستگی پیدا میکنن یکی به دست یکی به شکم یکی ب ...

چی بگم خداکنه اینطور که شما میگی باشه

چی بگم خداکنه اینطور که شما میگی باشه

نگران نباش عزیزم پسرخاله م تا هفت سالگی با شکم مامانش بازی میکرد الان ماشالله بزرگ شده خیلی هم پسر سالمیه زوم نکن رو قضیه سعی کن حساسش نکنی دعواش نکن هروقت به پاهات دست زد بگو برو دستاتو بشور دستاتو به دهنت نزن از نظر بهداشتی منعش کن کم کم از سرش میافته .

یار دبستانی من با من و همراه منی چوب الف بر سر ما بغض من و آه منی حک شده اسم من و تو رو تن این تخته سیاه ترکه بیداد و ستم مونده هنوز رو تن ما