2777
2789
عنوان

زردی نوزاد

236 بازدید | 42 پست

چهار تیر نوبت زایمان دارم.چیکار کنم بچه زردی نداشته باشه. سی و هشت هفته باید سزارین شم

روشی دارید که جواب داده باشه؟

تو آن گل مریمِ سپیدی بی تو دلم شوری و امیدی دیگر به دنیا ندارد...🌸💮

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اکتر بچه ها رزدي ميگيرن اگه مرتب شير بخورن وهربه يک ساعت و ادرار ومدفوع کنند زود خوب ميشن من که بچم ...

ببخشيد هربه يه ساعت شيربخورن

خدايا شکرت ان شاالله هرچي خيره همون پيش بياد 

زردی اکثر بچه ها میگیرن، حتی باردارایی که خنکی خوردن باز زردی گرفته بچه، میگن گروه خونی پدر و مادر یکی مثبت یکی منفی باشه میگیره، ولی همش حرفه، انشالله که بچه شما نمیگیره، اگرم گرفت نگران نباش بچه منم گرفت سه روز بستری بود خوب شد، انشالله که نمیگیره

من دو هفته قبل زایمانم هر روز خیلی زیاد هوس هندوانه میکردم و خیلییییی میخوردم . پسرم دنیا اومد زردی نداشت و زردی هم نگرفت  

حالا نمیدونم به خاطر هندوانه بود یا نه . گفتم بگم بهت شاید به دردت خورد😁 

خون می چکد از دیده درین کنج صبوری                                               این صبر که من می کنم افشردن جان است

مامانم هفته های آخر همش بهم غرق کاسنی میداد طوریکه آب از دهن روون‌ شده بود اخراش‌ انقدر که سردی بهم داد.خداروشکر دخترم نه زردی داشت نه گرمی با اینکه ۲۹ تیر و تو اوج گرما به دنیا اومد

موی فر داری شما و دلربایی میکنی   دلبر مو فرفری در دل خدایی میکنی   

اگه کار۱۰۰درصدی بودپزشکاماه های آخرقرص یاهرچیزی که باعث بوجودنیومدن زردی بشه رو تجویزواجب میکردن.پس یکم ذهنتون روروشن کنیدهربلایی دوست داریدسراین طفل معصوم هانیاریداگرهم زردی داشت حل شدنیه میخوای ابروشودرست کنی میزنی چشمشم کورمیکنی

تیکرتولدپسرم💚۹۷/۷/۷💚اگه قراربوددری بسته بمونه ک به جاش دیوارمیزاشتن😉همیشه امیدوارباش🤗

روشی که علم ثابتش کرده باشه نیست عزیزم.معمولا نوزادا زردی میگیرن ولی درجه های مختلف داره که با توجه به چند روزه بودنشون و عدد زردی دکتر تشخیص میده که باید برن تو دستگاه یا نه

خیلی مهربونی❤ازت ممنونم❤