2777
2789
عنوان

زردی نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 236 بازدید | 42 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخر ۸ ماه ۷ کیلو بود الان نمیدونم.دندون دراورد دو روز هیچی نخورد لاغر شد نی نی شما چطور

آخر۸ماه۸کیلو۱۰۰بود.نی نی منم۶ماهه دندون درآوردبدجورلاغرکرده بود.شیرخشک میدی؟درخواست دوستیموقبول  کن هموگم نکنیم ازوضعیت نی نی هاخبرداشیم

تیکرتولدپسرم💚۹۷/۷/۷💚اگه قراربوددری بسته بمونه ک به جاش دیوارمیزاشتن😉همیشه امیدوارباش🤗
منظور از همه اقراق بود، نه که واقعا همه بگیرن

تویه محقق نامه نوشته بودنوزادان ایرانی اکثرامیگیرن حالا شایدم اغراق باشه ولی چیزمهمی نیست

تیکرتولدپسرم💚۹۷/۷/۷💚اگه قراربوددری بسته بمونه ک به جاش دیوارمیزاشتن😉همیشه امیدوارباش🤗
آخر ۸ ماه ۷ کیلو بود الان نمیدونم.دندون دراورد دو روز هیچی نخورد لاغر شد نی نی شما چطور

نی نی من نمیشینه ولی میخزه وچهادستوپامیره ومیخوادبلندشه نی نی شماچی؟

تو اتاق بدون پنجره و بدون نور خورشید نزار زیاد لباس نپوشون هر یه ساعت یا ۴۵ دقیقه بهش شیر بده اگه شیرت کم بود شیر خشک بده گشنه بمونه زردی میگیره عرق کاسینی ترنجبین بخور با خاک شیر پسر منم زردی گرفت پنج روز بستری شد پدرم در اومد تو سعی کن نگیره اگه این کارارو بکنی احتمال ۷۰ درصد نگیره 

آلیس در سرزمین نی نی سایت 😳😳😳
آخر۸ماه۸کیلو۱۰۰بود.نی نی منم۶ماهه دندون درآوردبدجورلاغرکرده بود.شیرخشک میدی؟درخواست دوستیموقبول &nbs ...

آره از اول شیرخشکی شد دخترم.نان بهش میدم.

حتما عزیزم

چهاردست و پا میره،میشینه،از میز میگیره وایمیسته.دوتام دندون داره آخر هشت ماه دراومد.

خیلی مهربونی❤ازت ممنونم❤
آره از اول شیرخشکی شد دخترم.نان بهش میدم. حتما عزیزم چهاردست و پا میره،میشینه،از میز میگیره وایمیس ...

من امروزمیرم شیرش روعوض کنم پسرمنم نان میخوره وزنش نمیره بالانان خوب نیست

من ببلاک و آپتامیلم دادم.باز نان بهتر بود واسه دخترم

تروویتال میخوام بدم اینبار