2777
2789
عنوان

بچه هایه سوال برام پیش اومد

| مشاهده متن کامل بحث + 328 بازدید | 51 پست
اولا که صبوریت تحسین بر انگیزه دوما هم که همه چی بستگی به رفتار خودت داره می تونی زندگیتو انقدر با ع ...

من همه کاری که شوهرموبخوام جذب کنم کردم ولی فکرمیکنم ازمجردیش داشته چون توداران نامزدی هم پیاماش اشتباهی برام میومدولی باورنمیکردم تااینکه هشت بارفقط به خودم ثابت شد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😂😂

والا جون تو

همه بار اول ثبت نام کردن پس انقد نگیدکاربریت یا عضویتت مبارک از نظرم خوشت نیومد مشکل خودته سوال کردی  از قضاوت متنفرم پس ن بکن ن میکنم قبل از هر حرفی یکم فکر کردن بد نیست

من همه کاری که شوهرموبخوام جذب کنم کردم ولی فکرمیکنم ازمجردیش داشته چون توداران نامزدی هم پیاماش اشت ...

خوب دیگه اگه هشت بار بوده به نظرم با همسرت با هم باید برید پیش مشاور اگر همسرت هم قبول می کنه اینجا هم الان نظر بپرسی خیلی ها میان می گن جدا شووو خیلی راحت در صورتی که اشتباهه ولی بعضی از آقایون هستن که به صورت بیمارگونه ای همش دنبال خانومها هستن و به هیچ صراطی هم مستقیم نیستن که اینا واقعا باید درمان بشن و متاسفانه بخاطر شرایط بد پوشش خانمها هم هست که ان شالله خدا همشون رو هدایت کنه ولی به نظرم برو پیش مشاور 

بخدا چ خوب چ بد زنا فراموش نمیکنن

ولی مردا میکنن

مامانم ۱۵ سالگی ک ازدواج کرد شوهرش خیلی عن بود مامانم خیلی خشگل بود گول زبونه یارو رو خورده بود تو خونه زندانی میشد و زجرکش 

بابام همسایه بود یروز میبینه صدای داد و جیغ میاد میپره خونه بقلی میره درو میشکنه مامانم و میاره بیرون و میبره بیمارستان الان مامانم یه کلیه نداره بس ک کتک خورده بود و ..... ادامه ماجرا

هنو ک هنوزه ۴۸ سالشه میگه ایشالا فلان بشه و فلان ولی بابام حتی فکر نمیکنه چون دیدم ازش

همه بار اول ثبت نام کردن پس انقد نگیدکاربریت یا عضویتت مبارک از نظرم خوشت نیومد مشکل خودته سوال کردی  از قضاوت متنفرم پس ن بکن ن میکنم قبل از هر حرفی یکم فکر کردن بد نیست

بله ولی فکرنمیکنم به رابطه رسیده باشه

خوب دیگه باید زودتر جلوشو بگیری فقط با مشاور صحبت کن و ببین باید چیکار کنی چون فکر نکن به رابطه رسیدن خیلی سخته ها هم واسه خانم ها و هم آقایون متاسفانه خیلی راحت شده مثل قبل نیست خانم ها خیلی سخت باشن همه شل من شلی شدن مواظب همسرت باش فکر می کنم یکم شیطون باشه ولی باور کن اینجا کمکی بهت نمی کنه به صورت جدی برو دنبال کارتو پیگیری کن ببین باید چیکار کنی 

آره خودمم فکرمیکنم مردازودفراموش میکنن

زودتر از زود 

همیشه گفتن زنا میبخشن ولی فراموش نمیکنن

مردا نمیبخشن اما ب کل فراموش میکنن