2777
2789
عنوان

بچه هایه سوال برام پیش اومد

| مشاهده متن کامل بحث + 328 بازدید | 51 پست
یجو میگی خدا کنه انگا قراره اونی ک شوهرت میشه دوست دختر داشته بوده  باشه 😂😂😂 ب این چیز میزا ...

شوهردارم توزندگیمون چندین بارخیانت کرده ولی یه ساله چیزی ازش ندیم خواستم بدونم یعنی ممکنه فراموش کرده باشه یاهنوزم توذهنشه ومنوباهاشون مقایسه میکنه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فراموشی با اینکه یاد بگیریم دیگه فکر نکنیم متفاوته. فراموشی یعنی مطلقا حذف بشه و هیچی ازش به یاد ند ...

شاید من ک یسری چیزا رو انقد ک فراموش کردم الان مغزم میزنه no fil😂

همه بار اول ثبت نام کردن پس انقد نگیدکاربریت یا عضویتت مبارک از نظرم خوشت نیومد مشکل خودته سوال کردی  از قضاوت متنفرم پس ن بکن ن میکنم قبل از هر حرفی یکم فکر کردن بد نیست

شوهردارم توزندگیمون چندین بارخیانت کرده ولی یه ساله چیزی ازش ندیم خواستم بدونم یعنی ممکنه فراموش کرد ...

خوشبحال دلت و صبرت که میتونی فراموش کنی 🤔

ایشالا که فراموش کرده و یادش رفته

به بعضی تاپیکام فقط باید گفت عجب🤔🤔😐🤔😐🤔😐🤔😐🤔😐😐😐🤔😐😐🤔
شما از بندگان برگزیده ای ❤❤❤

نفرمایین 

گوش تا بناگوش قرمز فرمودین😅

همه بار اول ثبت نام کردن پس انقد نگیدکاربریت یا عضویتت مبارک از نظرم خوشت نیومد مشکل خودته سوال کردی  از قضاوت متنفرم پس ن بکن ن میکنم قبل از هر حرفی یکم فکر کردن بد نیست

شوهردارم توزندگیمون چندین بارخیانت کرده ولی یه ساله چیزی ازش ندیم خواستم بدونم یعنی ممکنه فراموش کرد ...

اوووف پ ن باو خیالت راحت مردا نمیدونم چرا شبیه ماهی میمونن فراموش میکنن 

ولی از زنا مطمئنم هیچ چی و فراموشی نمیزنن 

من خودم دوست پسره ۴سال پیشم و هنو یاد میکنم گهگاهی😂😂بعده اون دیگ عاشق داداشم شدم 😂😂😂میدونی

اولا که صبوریت تحسین بر انگیزه دوما هم که همه چی بستگی به رفتار خودت داره می تونی زندگیتو انقدر با عشق بسازی که به هیچ چیزی جز تو و زندگی با تو فکر نکنه ولی من تازگی ها به یه نتیجه ای رسیدم اونم اینه که خانم ها خیلی غر غرون البته منظورم شما نیستین ها خیلی از خانم ها رو ولی دیدم اینطورین یه سره مغزه شوهره رو می خورن چرااینطوری گفت چرا اینطوری شد چرا فلان چرا بیسار خوب این مرد بدبخت ادم اهنی نیست که یه جا کم میاره می ره یکی رو میگیره که نخواد انقدر چرا چرا کنه باید ما خانم ها بیشتر روی خودمون کار کنیم با این وضعیت مملکتمون که دیگه بیرون می ری انگار اومدی سالن عروسی والا ما تو اتاق خوابمون این لباس هایی که بعضی از این خانم ها می پوشن هم نمی پوشیم خلاصه که بیشتر هوای شوهراتون رو داشته باشین و تنها راهش هم توجه و محبته چون مردا هر کاریشون کنی بچه ان و به توجه و احترام و محبت ما خانم ها خیلی نیاز دارن 

متاهلی الان؟

نوچ ولی دوتا مرد تو خونه داریم میدونم ک میگم 

مامیمم جا خود داره دیگ

واای خیانت کرده؟؟؟

منم میترسم از دوست پسرم که باهاش ازدواج کنم 

بهم خیانت کنه😥😥😥😥😥😥😥

خانومای خوش قلب ومهربون میشه برای آرامش دلم ی سوره کوثر برام بخونید بدجوری تو زندگی گرفتارم. اگر خوندین بگین منم براتون بخونم 🧡               خدایا خودت میدونی چقدر گرفتارم چقدر تو زندگی زجرکشیدم خدایا خودت راه درست و بهم نشون بده خدایا پناه میرم بهت از شر تمام بدی ها و انسان های شیطان صفت💛خدایا به توکل نام اعظمت خدایا تمام امید منی تنهام نزار خدایا زندگی هرچقدربهم سخت گرفت توتنهام نزار خیلی دل شکسته م خدایا پناه م باش💚
اولا که صبوریت تحسین بر انگیزه دوما هم که همه چی بستگی به رفتار خودت داره می تونی زندگیتو انقدر با ع ...

ب توان لایک داشتی✋💗