2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شهرکردی ام 

ولی این اسمو نشنیدم آدرسش کجاس 

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده                               انگار همه دوستام افتادن کلاس A من افتادم کلاس B انگار همه رفتن اردو به جز من                                   انگارنقاشی 19 شدم           انگار دوباره 8 سالمه           انگار دوباره زورم به هیچی نمیرسه :(   
راست میگن ک ارایشگاهای شهرکرد خوب نیستن?

چرا آرایشگاه خوب هم هست 

میدونی اگه از خودشون بپرسی هیچکدوم نمیگن ماست من ترشه ک 

باید نمونه کاراشونو ببینی سبک کدوم و میپسندی 

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده                               انگار همه دوستام افتادن کلاس A من افتادم کلاس B انگار همه رفتن اردو به جز من                                   انگارنقاشی 19 شدم           انگار دوباره 8 سالمه           انگار دوباره زورم به هیچی نمیرسه :(   
چرا آرایشگاه خوب هم هست  میدونی اگه از خودشون بپرسی هیچکدوم نمیگن ماست من ترشه ک  باید ن ...

ی عروس داشت اصلاخوشم نیومد ازش , خیلی وحشتناک شده بود البته عردسه هم صورتش استخونی بود چهرش خوب نبود میگم شاید بخاطر همینه . بعد ارایش غلیظ هم داشت . ولی ی چندتا عروس دیگه هم تو فیلم نشونم داد بدنبودن . من از شهر دیگم عروسیم شهرکرده ,خیلی نگرانم اصلا فرصت ارایشگاه گشتن ندارم 

تیکر عروسیمه
ی عروس داشت اصلاخوشم نیومد ازش , خیلی وحشتناک شده بود البته عردسه هم صورتش استخونی بود چهرش خوب نبود ...

آخیی مبارک باشه 😍😍

شاید اون آرایشگاه نایس یا هدیه رفته 

ولی یکی تو کاشانی رفته بود عااالی شده بود ولی اسم آرایشگاه یادم نمیاد 

شهرکرد کسی رو نداری ؟

آخیی مبارک باشه 😍😍 شاید اون آرایشگاه نایس یا هدیه رفته  ولی یکی تو کاشانی رفته بود عااالی ش ...

خانواده شوهرم شهرکردن ولی خب کسی نمیشناختن , همین ارایشگاه هم گلفروشی بهمون معرفی کرد گفت ک معروفه و کارش خوبه , ما هم بیعانه دادیم دیگه . امیدوارم خوب بشه چون بهم گفتن ک ارایشگاهای شهرکرد خوب نیستن خیلی نگرانم 

تیکر عروسیمه
خانواده شوهرم شهرکردن ولی خب کسی نمیشناختن , همین ارایشگاه هم گلفروشی بهمون معرفی کرد گفت ک معروفه و ...

عزیزم اینطوری هم نیس که آرایشگاههاش بد باشن.ارایشگاه نایس کار عروسش رو دیدم خوب بود.همینطور همارو اونم کار عروسش رو دیدم و همراه عروس خیلی عالی بود هم میکاپ هم شینیون

انشالله جایی که شما وقت گرفتی هم کارش عالی باشه

عزیزم اینطوری هم نیس که آرایشگاههاش بد باشن.ارایشگاه نایس کار عروسش رو دیدم خوب بود.همینطور همارو او ...

همارو هم رفتم عروسش دیدم بد نبود . ممنونم عزیزم 

تیکر عروسیمه
ی عروس داشت اصلاخوشم نیومد ازش , خیلی وحشتناک شده بود البته عردسه هم صورتش استخونی بود چهرش خوب نبود ...

وا خب برو اصفهان من خودم شهر کردیم بهترین ارایشگاهشم گند میزنند بهت شاید خیلی شانسی یکی توش خوب در بیاد برو اصفهان پیش مائده 

واااااااااای فوق العاده خوبه 

شمارشم 09103958048