2777
2789
عنوان

از وقتی دندون عقل رو کشیدم

137 بازدید | 25 پست

چند روز پیش بوده فک پایینم ب شدت درد میکنه 

الانم دهنم باز نمیشه خیلی درد داره 

موقع امپول هم حالم بد شد 

خواهرا بنظرتون دلیل چیه 

چیکار کنم

ی جوری دوری و ی جوری گم شدم که باورم نمیشه کسی که عاشقه محاله بگذره از اون که زندگیشه        لطفابرای رسیدن به عشقم برام صلوات بدین  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چ ریلکسی برو دکتر

دفتر خاطرات 6 سال قبلمو پیدا کردم :) همش نوشتم کاش من و علی تا آخر عمر با هم بمونیم :|                  حالا نموندنمون هیچ :(          چرا هر چی فکر میکنم یادم نمیاد علی کیه ؟  :/
موقع امپول چرا حالت بد شد؟

نمیدونم تازه همیشه میرم دندون پزشکی اصلا اذیت نمیشم زباد میرم 

ولی این دفعه طپش قلب خیییییلیییی زیاد عرق سرد 

لرزش همه بدنم

ی جوری دوری و ی جوری گم شدم که باورم نمیشه کسی که عاشقه محاله بگذره از اون که زندگیشه        لطفابرای رسیدن به عشقم برام صلوات بدین  
وای من ۴ تا باید بکشم دندون عقل...😫😫😫😫

سخته

تا یک ماه نمیتونی فکت رو باز کنی طبیعیه

مطمئنی؟ 

درد فک پایین چی

چ ریلکسی برو دکتر

نمیدونی ب چی ربط داره 

امپولی که بهت زده خوب نبوده شانس اوردی باید پیش دکتر مطمین بری

دکتر خودمه همیشه میرم پیشش اشنای پدرمه

چون تعداد امپول بی حسی رو بیشتر میکنن منم چند بار به خودم بد وبیراه گفتم چرا تنها اومدم فکر میکردم الان سکته میکنم ولی به خاطر بی حسی بودش

از تو نوشتن قدغن   گلایه کردن قدغن                         عطر خوش زن قدغن    تو قدغن من قدغن 
چون تعداد امپول بی حسی رو بیشتر میکنن منم چند بار به خودم بد وبیراه گفتم چرا تنها اومدم فکر میکردم ا ...

وااااای چرا 

خودشم ترسید گفت مشکل قلبی داری؟