2777
2789

درماه چندبارمهمونی میدید؟  خونتون یا بیرون کسی رو دعوت میکنید و اینکه حقوق ودرامد همسراتون چقده؟

حقوق۵تومن

اصن نمیریم‌شهرغریبم‌اخرهفته میرم‌پیش مامانم اینا۲ساعت راهه

کلا علاقه ب مهمونی ندارم

نیلوفر و باران در تو بود خنجر و فریادی در من،فواره و رؤیا در تو بود تالاب و سیاهی در من، در گذرگاهت سرودی دگر گونه آغاز كردم...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دو سه ماهی یبار میریم مهمونی.

چهار ماهی یبار مهمون دعوت میکنیم.

حقوقم یه چیز شخصیه 

زندگی ای که در آن امید و دوستی و عشق و گل و شعر و موسیقی هست نمی‌تواند پوچ باشد😌♥️🌿 /من یک عاشق کتابِ چند زبانه ی حیوان دوستِ گیاهخوارِ عاشق هستم و البته خوشبخت
حقوق۵تومن اصن نمیریم‌شهرغریبم‌اخرهفته میرم‌پیش مامانم اینا۲ساعت راهه کلا علاقه ب مهمونی ندارم

همسرت چیکاره اس؟

گرچه در دور و برم اینهمه شیطان دارم ...من به شیطان دوچشمان تو ایمان دارم

نمیدونم چقدر درامدش😕مهمون زیاد دارم برنامه خاصی نیست که چندبار‌

_چرا همیشه به چشمام میگی لعنتی                                      _"نمیدونم عزیزم .......چشمات غرقم میکن.....وقتی تو تیله های زلال چشمات خیره میشم .....یهو به خودم میام میبینم یادم رفته نفس بکشم....چشمات شفافه ....برق میزنه .....خودم تو مردمکش میبینم.....صادقه .....انگار باهام حرف میزنه .....نمیدونم سونیا.....ولی قطعا چشم هات لعنتی ...."                                                                                 بله عکس خودم