الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
میشه بگی هزینه اش چقدره ؟ کرج داره این مدرسه رو ؟ کارنامه میدن بهم ؟ میشه فقط تایم امتحانا برم ...
برو اموزش منطقه تون و بگو مدارس اموزش از راه دور رو بهت معرفی کنن لازم نیس سر کلاس بری فقط امتحان میدی یه جزوه هم بهت می دن که اون رو بخونی قبولی
امضامو حتما بخونید یه پرنده رو در نظر بگیرید از کنار شما رد میشه و شما یه پرشو می کنید کمی جلو تو یکی دیگه یه پرش شو می کنه کمی جلو تر یکی دیگه بعد به جایی می رسه که 90 درصد پر هاش کنده شده بعد انتظار داریم اون پرنده خیلی راحت اوج بگیره و بره بالا اگه اون پرنده بیاد و به شما بگه چرا پر مو کندی و شما گارد بگیری که وای چقدر حساسی وای چقدر زود رنجی من فقط یه پر تو کندم حالا مگه یه پر چه کار می تونه بکنه حالا ادم هایی رو در نظر بگیرید که کنار ما هستند همسایه دوست فامیل خانواده اون ها هم به نوبه خودشون پر های اون شخص رو کندن حداقل شما بهش بال و پر بدید به خودتون بگید من جز ادم هایی نیستم که بال و پر دیگران رو می کنم به خودتون یه قولی بدید که روزی یک بار به دیگران انرژی مثبت بدید دلیل این همه ادم های عصبی و بی اعتماد بنفس همینه اونا می خوان پرواز کنن ولی دیگران خیلی راحت بال و پرشونو می کنن