2777
2789

سلام خانم هاي گل.دخترم بيش از حد دستاش رو تكون ميده يعني اصلا هيچ وقت دستاش ثابت نيستن ،نميدونم اين طبيعي هست يا نه ..توي خواب فقط دستاش توي هوا نيس🤦🏻‍♀️كسي تجربه اي داره ايا ..لطفاكامنت بزاريد مرسي😘🙏🏻و مورد ديگه اينكه اصلا غذا خوردن رو دوست نداره ..خيلي بد غذا ميخوره و يا بگم اصلا نميخوره بيشتر شير ميخوره .شير خشك البته 

خداي خوبم مثل هميشه فقط اميدم به تو هست ..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای پسر منم همینه تازه اون تو خوابم همششششش تکون میخوره  تا صبح خواب ندارم  چند روز دیگه ...

من غذا رو تقريبا از ٤ ماهگي شروع كردم ،البته بيشتر ٥ ماهه بود كه به طور جدي غذا خوردن رو شروع كرد اون هم با سبزيجات ،اما الان اصلا غذا نميخوره ،نميدونم چرا

خداي خوبم مثل هميشه فقط اميدم به تو هست ..
من غذا رو تقريبا از ٤ ماهگي شروع كردم ،البته بيشتر ٥ ماهه بود كه به طور جدي غذا خوردن رو شروع كرد او ...

سلام عزیزم میشه درخواستمو قبول کنی ازت یه کم راهنمایی میخوام🙏🙏

جان هر کی دوسش دارین جان مادرتون اول قشنگ بخونید پست آدمو بعد سعی در مچ گیری یا تکه انداختن کنید وگرنه فقط خودتون ضایع میشین به چی قسمتون بدم درست حسابی بخونید کامنتا و پستارو؟؟!!