2777
2789
عنوان

دوستای گلم بیایید نظر شما چیه راجع به موضوع

| مشاهده متن کامل بحث + 287 بازدید | 31 پست
گفت من تو 16سالگی توسط راننده سرویسی که منو می برد مدرسه بهم تجاوز شد از ترسم هیچی نگفتم .وای بچه ها ...

یا خدا،،، راننده سرویس ،،دیر نرسیده خونه ،دیر نرسیده مدرسه ،،،،وای ،

خواهی که ز هیچ کس به تو بد نرسد،،،،بد گوی و بد آموز و بد اندیش مباش😊

وای من دیگه بچه دار بشم سرویس براش نمیگیرم تووووووف به این زندگی. گووووه توش حالم بد شد😤😤😰

من آن گلبرگ مغرورمکه میمیرم ز بی آبی ولی با منت و خاری پی شبنم نمیگردم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اما شوهرم گفت اصلا برام مهم نیست من بخاطر چند قطره خون تو رو ترک نمیکنم و تو رو باور میکنم.حتی اولین شبی که باهم رابطه داشتیم هیچی به روم نیاورد ومثل یک عاشق باهام رفتار کرد

تا اینکه طاقتم تموم شد و یک شب قبل عروسی بهش گفتم ...تمام ماجرا رو با اشک بهش گفتم.فکر میکردم باورم ...

بابا الان ديگه همه داوطلبانه رابطه دارم قبل ازدواج اين مسايل مطرح نيست

اما شوهرم گفت اصلا برام مهم نیست من بخاطر چند قطره خون تو رو ترک نمیکنم و تو رو باور میکنم.حتی اولین ...

ایول یه شعورش افرین واقعا

من آن گلبرگ مغرورمکه میمیرم ز بی آبی ولی با منت و خاری پی شبنم نمیگردم 

گفت یکساله اصلا به روم نیاورده یکساله که زن شم و هیچی درباره این موضوع بهم نگفته و سرزنشم نکرده اما بنظر تو تا کی میخواد به روم نیاره...یعنی دوستم داره که باهام مونده یا دلش سوخته برام؟

گفت یکساله اصلا به روم نیاورده یکساله که زن شم و هیچی درباره این موضوع بهم نگفته و سرزنشم نکرده اما ...

مگه معلوله دور از جون كه نگران به روش بيارن يا نه 

بهش تجاوز شده مقصر كع نبوده حالا ناراحته چه طور جمع و جورش كنه

نظر شما راجع به شوهرش چیه؟؟شما هم با من موافقید اینکه دوستمو ترک نمیکنه

آدمها وقتی مشکلی پیش بیاد دم دست ترین مورد رو علت مشکل میدونن،مثلا اگه اختلاف سنی زیاد داشته باشن مشکلات رو به اون ربط میدن ،،یا اگه از دو تا شهر باشن میگن علت مشکلمون اینه..،ممکن بینشون مشکلی پیش بیاد و به این ربطش بدن ،،،به دوستت بگو بره مشاوره ،،استرس و اضطراب زیاد باعث افسردگی میشه

یا خدا،،، راننده سرویس ،،دیر نرسیده خونه ،دیر نرسیده مدرسه ،،،،وای ،

ی دختره نه ساله تو تهران راننده ۶۰ ساله بیهوشش میکرده تجاوز کامل سه سال

من کاربر قدیمی هستم بسته بودم دوباره اومدم
ی دختره نه ساله تو تهران راننده ۶۰ ساله بیهوشش میکرده تجاوز کامل سه سال

آخه من میگم این کار وقت میگیره ،چطور متوجه نمیشن که بچه دیر میرسه