2777
2789

عزیزای من چند وقت پیش یکی از دوستای دانشگاهمو دیدم ما خیییییییلی با هم صمیمی هستیم مراسم ازدواجش هم یکسال پیش بود منم رفته بودم .شوهرش خیلی آدم خوبیه .خلاصه نشستیم به حرف زدن و درددل من راجع به شوهرم گفتم اون گفت.تا اینکه یه چیز عجیب بهم گفت...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی گف

در گوش من گف

رو پشت بوم گف😒

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  
در گوش اون گفت

چی گفت؟؟به مرگ شما گفت😂😂😂

💋                                                  ❤لبخند تو خلاصه خوبی هاست ،وقتی میخندی زندگی از آن من است💗.                                                💟‏برماگذشت نیک‌ وبد..اماتوروزگارفکری به حال خویش کن این روزگارنیست....💖.                                              💗لذت میبرم از زیستن حتی به غلط پشیمونی یعنی چی؟ زندگی کردم اون لحظه رو، وجود داشتم؛ به غلط; اصلا کی تعیین میکنه درست و غلط چیه؟❤                                                                     💘دست خالی‌ که نمی‌شود به پیشواز خاطره رفت !  من هم وقتی‌ چمدانم پر از گریه شد  راه می‌‌افتم …

گفت من تو 16سالگی توسط راننده سرویسی که منو می برد مدرسه بهم تجاوز شد از ترسم هیچی نگفتم .وای بچه ها وقتی اینو گفت من فقط با بغض و حیرت نگاش میکردم.بعد ادامه داد از ترسم همه خواستگارامو رد میکردم چون دیگه دختر نبودم و نمی تونستم هم ثابت کنم که بیگناه بودم .تا اینکه بعد از سالها با شوهرم آشنا شدم و تو به عنوان دوست صمیمیم دیدی که چقد عاشقش بودم