2777
2789
عنوان

خانمهای متاهل میاین یه لحظه....

| مشاهده متن کامل بحث + 313 بازدید | 41 پست
ببینین اخه یه موضوع دیگم هست مثلا من دوازده شب خیلی خستم دلم میخواد اگه میشه نه ده شب که دیگه دوازده ...

دیگه جونی ب آدم میمونه؟ نه والا

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه ها من روم نمیشد بگم، خیلی سوزش دارم ، خیلی، در حین رابطه!

دکتر هم رفتم میگه مشکلی ندارید

اگر بخوام برای خودم  بین مهربون بودن و صداقت یکی رو انتخاب کنم، من حتما مهربونی رو انتخاب میکنم!................اما برای شما تنها انتخابم انصافه.لطفا با انصاف باشید.
بچه ها من روم نمیشد بگم، خیلی سوزش دارم ، خیلی، در حین رابطه! دکتر هم رفتم میگه مشکلی ندارید

سوزش؟چند ساله ازدواج کردی؟ من اوایل ازدواجم با یه موضوعی خیلی سوزش پیدا میکردم ولی حل شد

سوزش؟چند ساله ازدواج کردی؟ من اوایل ازدواجم با یه موضوعی خیلی سوزش پیدا میکردم ولی حل شد

2 ساله

یا سوزش دارم 

یا ترشح پنیری دارم

اصلا اوضاع خوب نیست

اگر بخوام برای خودم  بین مهربون بودن و صداقت یکی رو انتخاب کنم، من حتما مهربونی رو انتخاب میکنم!................اما برای شما تنها انتخابم انصافه.لطفا با انصاف باشید.
خیلی بده بچه کنارتون باشه بچه را بزارید یه اتاق دیگه یا سالن

بابا بچه داشت شیر میخورد توجه نداشت کاش فقط اتاقش یکی بود

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
تا حالا نشدم ببین چ حالیه، البته هنوز عقدیم و رابطه کامل نداریم 

فکر نکن اوت باید همه چیو بلد باشه و اتجام بده هیچ اشکال نداره خودت هر جوردوست داری ازش بخواه نه زشته نه بد خوشحالم میشه یادش بدی

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
عزیزم رفتی دکتر بعدا موقع رابطه بگو اقا اونو بشوره بعد 

دکتر به همسرم گفت راست میگی یادم رفته بودااااااااااااااااا