2777
2789
عنوان

خانمهای متاهل میاین یه لحظه....

313 بازدید | 41 پست

خیلی سخته یه جوری سوالمو بپرسم که تاپیکم نترکه.....

میگم قبل از اون موضوع چقدر زمان احتیاج دارین تا آماده بشین.

من بدون پیش زمینه (حداقل یکربع) اصلا نمیتونم. از طرفی هم بچه دارم وقت نیست . 

خلاصهههه اینو بگم خیلی کم شده احساس خوبم بعد این کار چون احساسی برام نداره.

والا سربسته گفتم خودتون بگیرین لطفا.  

وقت چیه گلم مرد پر حوصله کجا بود اگر حوصلشو داشتن که خوب بود شوهر من که هم تنبله هم کم حوصله این مواقع دو دقیقه وقت صرف پیش نوازی میکنه تازه اینم  میخواد نکنه و میگه تو باید بیای پیشنهاد بدی🤐

یبار تو یه تاپیک گفتم والا میخوابه میگه بیا منو ....تذکرم از نی نی یار خوردم که اینقدر رک گفتم ☺

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب همه خانوما اینجورین عزیزم.آقایونن ک یهویی همه احساساتشون قلمبه میشه

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین

دیگه مجبوری خودتو وقف بدی با بچه نمیشه هیلی زمان گزاشت ولی میتونی مثلا هفته ای یکبار بچه ات رو چندساعت بزاری جایی خونه مادری هرکی که بهش مطمئنی که خیالتم راحت باشه و لذت ببری

من زنی ۲2 ساله ام که به انتخاب اینجانب۱۶سالگی مزدوج شده و در۱۷سالگی خدا به وی فرشته کوچولویی عطا کرده و من مادردختری به نام سِودا شدم و درحال حاضر وظیفه زندگی بخشیدن به هدیه دوم خدا رو به پایان رسانده و پرورش گل پسری به نام سام را به عهده دارم😎💪🏻

بستگی داره ولی تا اماده نشم اصلا کلا گند میزنم به شوهرم😂کم کم قبلش یک ساعت

_چرا همیشه به چشمام میگی لعنتی                                      _"نمیدونم عزیزم .......چشمات غرقم میکن.....وقتی تو تیله های زلال چشمات خیره میشم .....یهو به خودم میام میبینم یادم رفته نفس بکشم....چشمات شفافه ....برق میزنه .....خودم تو مردمکش میبینم.....صادقه .....انگار باهام حرف میزنه .....نمیدونم سونیا.....ولی قطعا چشم هات لعنتی ...."                                                                                 بله عکس خودم

عزیزم در هفته یک روز بچه رو بفرست یه جایی

که راحت باشید

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.