2777
2789
عنوان

بیاید باهم لاغر بشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 266 بازدید | 33 پست
یعنی با روزی نیم ساعت پیاده روی و کاهو میتونم ؟

اره  که می شه عمه ام که تونست حتما ماهم می تونیم 

من امروز شروع کردم  و یک برنامه قدم شمار نصب کردم امروز من ۷ کیلومتر پیاده روی کردم و غذا خوردنم و هم سر ساعت گذاشتم 😍  گرسنگی هم نکشیدم   

خدایا شکرت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکل من اینه صبحا ده یازده از خواب پا میشم ...اراده برای زود بیدار شدن ندارم .پسرمم سه سال و هشت ماهشه اونم معمولا دیر پا مییشه چون شبا دیر میخوابه

امروز هفت کیلومتر رو توی چه مدت پیاده روی کردی ؟

هدفم از ایجاد این تاپیک این بوده که  برام انگیزه ایجاد بشه  و بیام اینجا وزن خودم و اعلام بکنم  که واقعا کم شده باشه و روحیه بدم  که ما می تونیم ب اندام دلخواهمون برسیم👌🏻💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻

خدایا شکرت
مشکل من اینه صبحا ده یازده از خواب پا میشم ...اراده برای زود بیدار شدن ندارم .پسرمم سه سال و هشت ماه ...

من صبح ها ساعت ۱۲ بیدار می شم اجی 🤣 وای یکی هم مثل من پیدا شد که خواب الوه

توی یک ساعت  اونم داخل خونه  نهار هم ما کارونی پختم  و روش کاهو خورد کردم و خوردم  اما غذام و هم زیاد جویدم 

خدایا شکرت
تاپیکت عالیه ولی گروه تلگرامی بنظرم بهتره اینجا هی گم میکنیم 

تلم فیلتره باید نصب کنم اما گروه وات و الان می تونم درست  بکنم  کسی موافقه که گروه وات بزنیم فقط هم خانم توی گروه باشیم

خدایا شکرت
من صبح ها ساعت ۱۲ بیدار می شم اجی 🤣 وای یکی هم مثل من پیدا شد که خواب الوه توی یک ساعت  او ...

آخه میگن خواب ادمو چاق میکنه مخصوصا خواب صبح😞😞خیلی ناراحت و ناراضی ام از وضعم 

تلم فیلتره باید نصب کنم اما گروه وات و الان می تونم درست  بکنم  کسی موافقه که گروه وا ...

من پایم ولی باید وات رو دوباره بنصبم .پاک کردم اخه .ایمو و تل و اینستا دارم در حال حاضر 

من پایم ولی باید وات رو دوباره بنصبم .پاک کردم اخه .ایمو و تل و اینستا دارم در حال حاضر 

نصب کن اجی  تا باهم رژیم بگیریم و لاغر بشیم 😍😍😍  بیا پایه ی هم بشیم و خوشکل بشیم

خدایا شکرت