2777
2789
عنوان

دست پا دهان

94 بازدید | 4 پست

كسي بوده بچش اين بيماري دست پا دهان رو بگيره؟ دختر من. دو روزه مبتلا شده امروز اصلا غذا نخورده بچه داغون شده چكار كنم توروخدا بگين جز استامينوفن چه مسكن ديگه اي ميتونم بدم بهش؟

خدايا ممنون كه هميشه حواست بهم هست 

عزیزم پسر منم همینجور شد یکی دو روز بیحال بود بلدش خوب شد دونه ای ریز ریز رو پا و دستاش و دهنش بود بلد ی هفته خوب شد نگران نباش

از صدای سخن عشق ندیدم خوشتر ......... یادگاری که در این گنبد دوار بماند
عزیزم پسر منم همینجور شد یکی دو روز بیحال بود بلدش خوب شد دونه ای ریز ریز رو پا و دستاش و دهنش بود ب ...

غذا نميخوره خيلي اذيته دلم كبابه براش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم پسر من گرفت این مریضیو داروی خاصی نداره فقط باید دورش تموم بشه دکتر به پسرم فقط پروفن داد برای التهاب دهان.پسرم خیلی لاغر شده بود وفقط باید به بچه خنکی داد بستنی بده.اینجور چیزا بده.خیلیم بیماریش واگیرداره

عزیزم پسر من گرفت این مریضیو داروی خاصی نداره فقط باید دورش تموم بشه دکتر به پسرم فقط پروفن داد برای ...

من يه نوزاد دارم تو خونه خدا كنه اون نگرفته باشه دعا كن برام خدا خودش بهم رحم كنه