2777
2789
عنوان

ویروس جدید آفت دهان و تب

18150 بازدید | 35 پست

سلام دوستان پسرم کوچیکه تب کرد بعدشم دهنش پر آفت شد بعدشم انگشتاش آفت زده هیچی نمیتونه بخوره فقط گریه میکنه دکتر بردمش فقط یه قطره بنفش داد با سیتیریزین 

تو خواب مدام بیدار میشه گریه میکنه 

کسی بچش گرفته این ویروس رو چقدر طول میکشه بهتر بشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ویروس نیست احتمالا

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af  هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن

اره ویروسه دخترای منو خواهرم گرفتن دیروز پسر خواهرشوهرم امروز دختر اونیکی خواهرشوهرم سه روز مدتش تب هم داره هیچ درمانی هم نداره

خدای ممنونتم بخاطر گل دخترام 😍😍😘😘😘😚😚😚😚😚😚😚😚😙😙😙
میتونی نمک بزنی بهشون ؟ یکم درد داره ولی روند درمان رو خیلی سریع میکنه. آفت دهن من دوروزه خوب شد با ...

نه اصلا نمیذاره حتی غذای خنکم میترسه بخوره 

بمیرم انقد گرسنه بود سیب زمینی براش پخته بودم با اینکه سرد بود نمیتونس بخوره

شما مال کجا هستین؟

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af  هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن
نه اصلا نمیذاره حتی غذای خنکم میترسه بخوره  بمیرم انقد گرسنه بود سیب زمینی براش پخته بودم با ا ...

سیب زمینی افت میسوزونه خب دردش میگیره 

اینکه سکوت کنی خودخوری کنی جسم و روحت اسیر چهاردیواری اتاق کنی فقط برای اینکه دهن مردم ببندی تا قضاوت ها و کنایه ها رو در مورد سرنوشتی که حکمت خداست نشنوی یه روش خودکشی تلخه «به ارزش تباه شدن تمام عمر»