2777
2789
عنوان

خانم های عزیز

193 بازدید | 28 پست

خدایی اگه شوهرتون به یه خانومه بدحجاب نگاه کنه و زیباییهایی داشته باشه که شما نداشته باشید ناراحت نمیشید؟البته اون مرد هم نباید نگاه کنه ولی بعضیا جدا که دیگه خیلی بد میان بیرون جلب توجه میکنن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه ناراحت نمیشم. من که نمیتونم راه بیافتم ملت رو بکنم تو گونی که شوهر جان نبینه...بخواد ببینه گوشی داره، اینترنتم داره، قند شکنم که روش نصبه!!!

میدونم من ویژگی هایی بیشتر از ظاهر اون خانم بد حجاب دارم که دلیل این که شوهرم با منه همینه. پس دلیل نداره خودم رو به خاطر ضعفی که از نظر ظاهری دارم ناراحت کنم.

ادب مرد به از دولت اوست 👌 (میتونم به سوالات حقوقیتون در حد دانش و توانم و یاری حافظم پاسخ بدم ❤ از کمک کردن بهتون خوشحال میشم. شرطشم یه صلوات برای نتیجه ی آزمون وکالتمه ❤❤❤)
سلام  تعریف نباشه ها ولی همسر من خیلی سر به زیره رفته بودیم خیابون سرش پایین یهو افتاد دخترا ...

شوهرم کم مونده بود گریه کنه گفت نسترن برگرد بریم خونه

پسرم مامان نسترن و بابا شهاب با کلی ذوق منتظرتن💑💑

من هیچ چیز به اندازه نگاه پاک واسم مهم نیست من خودم به جای زنایی که شوهرایی هیز دارن اذیت میشم نمیفهمم چطور تحمل میکنن😐😐

نمیفهمم واقعا خودتون بحثو باز میکنین بد حرف میزنید بعد ما که جوابتونو میدیم میشیم بده خب اگه اینقدر بی جنبه ای واسه چی ریپلای میکنی بشین نظرات بخون و آب پرتقالتو بنوش والاا😒😒 گزارش زدن هم نشونه عقده ای بودن چون هر کس دوست داره میتونه هر تاپیکی دلش میخواد بزنه مشکل داری نرو توش والاا😁😁
سلام  تعریف نباشه ها ولی همسر من خیلی سر به زیره رفته بودیم خیابون سرش پایین یهو افتاد دخترا ...

الهی 😂😂😂😂 شوهر خودم سرش چنان یه بار تو گوشی بود طفلی اوم با من داخل فروشگاه، من زود تر وارد شدم حواسم نبود درو ول کردم محکم خورد بهش و ندید 😂

شوهر اصلا باید سر به زیر باشه 😎

ادب مرد به از دولت اوست 👌 (میتونم به سوالات حقوقیتون در حد دانش و توانم و یاری حافظم پاسخ بدم ❤ از کمک کردن بهتون خوشحال میشم. شرطشم یه صلوات برای نتیجه ی آزمون وکالتمه ❤❤❤)