2777
2789
عنوان

خانم های عزیز

| مشاهده متن کامل بحث + 193 بازدید | 28 پست
الهی 😂😂😂😂 شوهر خودم سرش چنان یه بار تو گوشی بود طفلی اوم با من داخل فروشگاه، من زود تر وارد شدم ...

به شوهر من نگو الهی😂😂😂😂😂

شوخی کردم

ای واااای برای تو بدتر از من بوده😂😂😂😂😂

پسرم مامان نسترن و بابا شهاب با کلی ذوق منتظرتن💑💑

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امروز سر کلاس اسکیت پسرم یه زنه بود اونم بچشو اورده بود, حالا اون ور اینهمه صندلی خالی بودا اند اومد نشست جفت شوهرم. خودشم ازون چیتان پیتانا بود. شوهرم گفت برو یه صندلی اون ور که منم برم اونورتر طفلی شوهرم خجالتیه قرمز شده بود من گفتم لازم نکرده بشین همونجا. خخخخخ. زنه هی تکون میخورد و خودشو میمالید بهش من کلا راحتم زیاد حساس نیستم اخرش شوهرم خودش بلند شد رفت اون ورم نشست. زنه هم یه نگاه چپکی کرد وگفت واه 😄😄😄دیگه منو شوهرم غش کرده بودیم خنده.نمیدونم جرا اصلا حساس نیستم شاید چون به شوهرم اعتماد دارم

...
جدااااا ناراحت نمیشی

کل دوران عقد دعوا داشتم فقط ب خاطر دختر عموش ک با ساپورت توری و تاپ میومد جلوش

همه گفتن دلش پاکه تا بالاخره بعد ۳ سال شوهرم فهمید رو هرزگی لیم بازی  در میاورده

خیلی زندگیم داغون شد داشت ب طلاق میکشید

الانم با همکارانش همینجوری 

ولی برام دیگه مهم نیس

بخدا از بس حرص خوردم تو عقد ۲۱سالمه اما مثل ۲۶ساله ها شده قیافم

امروز سر کلاس اسکیت پسرم یه زنه بود اونم بچشو اورده بود, حالا اون ور اینهمه صندلی خالی بودا اند اومد ...

خواهشا بگو چراااااااا چرا حساس نیستی چرا من اینقدر حساسم چرااااااا

بزارین منم یه چی بگم

رفته بودیم مبل نگاه کنیم برای جهیزیه مون یه خانمی بود مو آبی بلوز آستین سِرُب شلوار جذب خودشم چاق روسری از سرش افناد دیگه زورش اومد بزاره سرش جمع کرد گذاشت کیفش 

شوهرم گفت نسترن اونورو نگاه نکن(منظورش اون زنه بود) مبلارو. نگاه کن😂

شوهرشم بغل دستش بود

مردا هم بعضیاشون بیغیرت شدن بخدا

پسرم مامان نسترن و بابا شهاب با کلی ذوق منتظرتن💑💑