2789
عنوان

بیاید میخوام‌بترسونمتون😈دُنت کام باردارا😈

| مشاهده متن کامل بحث + 16806 بازدید | 1134 پست
شانس نداریم میره جنه رو میگیره بیا درستش کن😐

😂😂😂😂😂😂😂😂

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بچه ها صفحه های قبل دیدم یکی درمورد یه مرد قد بلند صحبت می‌کرد ک بهش زل میزنه و یک نفر دیگه هم میگفت یک چیز سیاه بلند

خیلی ها تجربه دیدنشو داشتن حتی خود منم دیدم

یه فیلم ساختن ب اسم slender man در مورد همینه

حتی خیلیا بعد از دیدن این فیلم گفتن ما اینو دیدم و خودکشی کردن

خانه ام را خراب میخواهی؟ 
زورمونم که بهشون نمیرسه بعد من باید برم سمای جنه رو لاک بزنم بفرستم حجله😑

😂 بعد بیای اینجا تامیک بزنی من و هوویم جنی خانم. 

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !

حتی مامانم تعریف می‌کرد خیلی سال پیش قبل از اینکه من بدنیا بیام مثلا 30 سال پیش میگفت فقط شبا فشار آب خوب بود واسه همین شب داشتم حیاط میشستم ک احساس کردم یکی در خونه وایساده و تمام این مدت فکر میکرده یکی از خواهرزاده های پدرمه ک قد بلندی داشته ولی وقتی شستن حیاط تموم میشه برمیگرده میبینه یه چیز خیلیییی بلنده و فرار میکنه تو خونه 

خانه ام را خراب میخواهی؟ 

حتی خودم یه شب بیدار بودم تو اتاقم درس میخوندم وقتی درسم تموم شد اومدم بخوابم یه چیز سیاه بلند تو هال خونمون دیدم... سریع پتو انداختم رو سرم و گفتم توهم زدی

فردا صبح خواهرم داشت ب مامانم میگفت یه چیز سیاه بلند تو هال دیده

ک فهمیدم توهم نبوده😐

خانه ام را خراب میخواهی؟ 
بچه ها صفحه های قبل دیدم یکی درمورد یه مرد قد بلند صحبت می‌کرد ک بهش زل میزنه و یک نفر دیگه هم میگفت ...

یاحسین😑عکسشو داری؟

💙خدایا ما روتو خیلی حساب کردیم🤲🙏🏻💙
حتی خودم یه شب بیدار بودم تو اتاقم درس میخوندم وقتی درسم تموم شد اومدم بخوابم یه چیز سیاه بلند تو ها ...

😖😖😖چجوری تحمل کردی و هیچی نگفتی

💙خدایا ما روتو خیلی حساب کردیم🤲🙏🏻💙
😂😂😂😂😂😂😂😂جنییی خانوم عالی بود

😂

میگم من خوابم میاد.😃برم اقای همسر رو مجبور کنم منو بخوابونه