2789
عنوان

بیاید میخوام‌بترسونمتون😈دُنت کام باردارا😈

| مشاهده متن کامل بحث + 16806 بازدید | 1134 پست
امشب راس ساعت ۳ که همه چی در تاریکی فرو رفته سه بار بگو (لواشک جنگیر_جن لواشک گیر)😈 یهو جنه غیب می ...

چرا جنارو قاطی لواشکای من میکنی

💙خدایا ما روتو خیلی حساب کردیم🤲🙏🏻💙
امشب راس ساعت ۳ که همه چی در تاریکی فرو رفته سه بار بگو (لواشک جنگیر_جن لواشک گیر)😈 یهو جنه غیب می ...

آخه لهنتی اون موقع تازه میاد😁😁😁😅😅

وزن شروع ۶۹ کیلو .هدف اول ۶۵ 😊هدف دوم ۶۳😁هدف سوم  ۶۰ کیلو 😃هدف نهایی ۵۸ کیلو 🤣🤣وزن الان۶۵.۶🙄

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

@maman_leyla   تاپیکو باز کردم ورود اجنه ازاده😈

😃😃😃فعلا اجنه واسه تعطیلات آخر هفته رفتن شمال خوشگذرونی. بزرا هر وقت اومدن میفرستیمشون سرکار 

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !
😃😃😃فعلا اجنه واسه تعطیلات آخر هفته رفتن شمال خوشگذرونی. بزرا هر وقت اومدن میفرستیمشون سرکار 

ای بابا اعصابم الان خورده به جنام فحش میدم

شانس نداریم جنام محلمون نمیدن😤

ای بابا اعصابم الان خورده به جنام فحش میدم شانس نداریم جنام محلمون نمیدن😤

ولی خدایی فحش نده😐 جدی میگپ

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !
ولی خدایی فحش نده😐 جدی میگپ

از دست نامزدم عصبانیم 

دوس دارم الان واقعا موکل داشتم میفرستادم میرفت جرش میداد😏😭🤣🤣🤣

از دست نامزدم عصبانیم  دوس دارم الان واقعا موکل داشتم میفرستادم میرفت جرش میداد😏😭🤣🤣🤣

ای بابا. خواهر گلم. آدم تو زندگی مشترکش با همسرش مشکل پیدا میکنه. بحث میکنه دعوا میکنه. کاملا طبیعیه مهم اینه که بدونی پطور حتی تو دعوا هم پدیریت کنی. که پرده ی حرمتها بین دو طرف پاره نشه و به هم بی حرمتی نکنی. 

ای بابا. خواهر گلم. آدم تو زندگی مشترکش با همسرش مشکل پیدا میکنه. بحث میکنه دعوا میکنه. کاملا طبیعیه ...

اره میدونم.کلا زود عصبی میشم انگار اصلا توقع ندارم که باهام بحث کنه سریع ناراحت میشم ازش

اره میدونم.کلا زود عصبی میشم انگار اصلا توقع ندارم که باهام بحث کنه سریع ناراحت میشم ازش

عیب نداره تو دوره ی نامزدی این اتفاقات زیاد پیش  میاد . حالا واسه ی یه بحث ناچیز جنها رو نفرست سراغ نامزد بیچاره 😃 چون اول خودت ضرر میبینی

عیب نداره تو دوره ی نامزدی این اتفاقات زیاد پیش  میاد . حالا واسه ی یه بحث ناچیز جنها رو نفرست ...

شانس نداریم میره جنه رو میگیره بیا درستش کن😐