زهر۷۸ مدیر استارتر عضویت: 1402/08/06 تعداد پست: 38 عنوان ریتالین 54 بازدید | 5 پست من نسخه پزشک دارم ولی بهم نمی دن چون می گن باید پوکه هاش تحویل بدی منم انداختم بیرونچی کنم ؟ 1404/08/08 | 20:55 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
simo_r عضویت: 1401/07/17 تعداد پست: 2957 از ی جا دیگه بخر کاتبا اسرار ایزد را رها کردم ولی زاهدا امشب دعایی کن من از خود برهم. +پسر عموی نی نی یار
yeshiiim عضویت: 1398/10/10 تعداد پست: 22609 چند سالتونه جسارتا؟🌸🩵ربط به پوکه ندارهنسخه جدید باشه داروخونه میدنولی سنت اگر ۱۳ ۱۴ به بالاستبرای عدم تمرکز داروهای دیگ بیشتر مفیدنتا ریتالینریتالین برا بچه هاستبرای خیلی از بزرگسال ها اضطراب میده به مروربابت عملکردش رو سیستم اعصاب الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️🔥
زهر۷۸ مدیر استارتر عضویت: 1402/08/06 تعداد پست: 38 چند سالتونه جسارتا؟🌸🩵ربط به پوکه ندارهنسخه جدید باشه داروخونه میدنولی سنت اگر ۱۳ ۱۴ به بالاستبرای ... عه اگه نداد چی چی بگم ؟ اخه امروز رفتپ
yeshiiim عضویت: 1398/10/10 تعداد پست: 22609 عه اگه نداد چی چی بگم ؟ اخه امروز رفتپ اگر برا خودتونهبالا ۱۴ سال هستید برید یه پزشک دیگچون اساسا این دارو منسوخ شده نسبتا تو سن شماو کمبودش برای کودکان هستیسری وقتا نمیدنبهونه داروخونه بودهوگرنه یکی بار اولشه ریتالین میگیرهپوکه چیو بیاره😐😐😐😐😐😐 الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️🔥