2777
2789
عنوان

خراب شدن دندون حتی با مسواک😑

| مشاهده متن کامل بحث + 562 بازدید | 30 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من هر شب بلا استثنا مسواک میزنم حتی شده توی سفر توی ماشین زدم نخ دندون هم روزی چند بار میکشم تقریبا بعد از هر غذا 

با اینحال کلی ترمیم و عصب کشی دارم😐😬

4 تا عصب کشی و روکش

3 تا ترمیمی که یکیش دندون جلوم هست

.Pain🔥you made me a believer

با خمیر دندون مسواک نزن  تقصیر همین خمیر دندونای لعنتیه  با آب نمک مسواک بزن

لامصب این حرفای ض نقیض آدمو. کلافه میکنه...خمیر دندونم شنیدم بده ولی کیو باید باور کرد اخه..از سیاست. دنبای تجارت و فروش محصولات دندون و اینا هم نمیشه صرف نظر کرد..کاش ی چیز طبیعی بود واقعا

جنس دندونامون اهکیه ک انقدر زود خراب میشه.شوهرم زیاد ب مسواک اعتقاد نداره ولی نخ دندون میزنه.من زیاد مسواک میزنم ولی دندونام خرابه. ماشاالله شوهرم ی دونه دندون لک دار هم نداره.

من خیلی رعایت میکنم  31 سالمه5 تا عصب کشی و پردارم یکی پر  میشه 6تا یکم دوباره باید برم 7 ...

ببین اخه پس این همه رعایت چیه😭 واقها ب اینکه خمیر دندون هم میگن مصره و باعث خرابی میشه هم دارم شک میکنم ک درسته

ایول بچه ها پس خیلی نگران نباشید مثل من ک فکر کردم خیلی داغونم یا رعایت نکردم ی چیزایی دست خود ادم نیست دیگه..

ارث خیلی مهمه ولی قطعا رعایت ک واجباته..

خوبه پس نخ رو چندبار از این ب بعد میکشم مرسی

لامصب این حرفای ض نقیض آدمو. کلافه میکنه...خمیر دندونم شنیدم بده ولی کیو باید باور کرد اخه..از سیاست ...

من که به آب نمک روی آوردم 

البته حتما نمک دریا باشه نه نمک‌ید دار 

هم ضدعفونی میکنه هم سفید 

خمیر دندون شاید هفته ای یکبار استفاده کنم 

من یه سال مدام با خمیر دندون مسواک زدم آخر سال مجبور شدم برم دندون پزشکی !

موسی به خداوند عرض کرد : پروردگارا ! کاری بکن که احدی جز به خوبی از من یاد ننماید خداوند در جوابش فرمود : موسی ! من برای خودم هم چنین کاری نکرده ام !
من که به آب نمک روی آوردم  البته حتما نمک دریا باشه نه نمک‌ید دار  هم ضدعفونی میکنه هم س ...

شکم.داره ب یقین تبیدل میشه پس...نمک دریا از کجا بیارم اصلشو...میبینی بخدا این دنیای کثیف تجارت هم هست اصلا نیمشه ب هیچی اعتماد کرد..حدقل ی نوبت در روز خمیر دندون بزنیم بقیشو نمک دریا

ایول بچه ها پس خیلی نگران نباشید مثل من ک فکر کردم خیلی داغونم یا رعایت نکردم ی چیزایی دست خود ادم ن ...

من خواهرم رفته بود متخصص لثه بهش گفته بود لثه و دندوناش ژنتیکی خرابه و نیاز به مراقبت داره حتما حتما همیشه نخ دندون بکشه و از مسواک نرم استفاده کنه 

نمک مینای دندون رو ضعیف و ازبین میبره

خمیردندان اما بعد از اتمام هر خمیردندان از خمیردندان دیگری استفاده کنید مثلا ایندفعه کرست دفعه بعد یکی دیگه چون باکتری ها نسبت به کرست مقاوم شدن 

شکم.داره ب یقین تبیدل میشه پس...نمک دریا از کجا بیارم اصلشو...میبینی بخدا این دنیای کثیف تجارت هم هس ...

پشت پرده ها دارن 

من از عطاری گرفتم نمک دریاچه ارومیه خودش بصورت طبیعی ید و املاح داره 

نمک مستقیم نریزی روی مسواک به مرور زمان سایش ممکنه ایجاد کنه باهاش آب نمک درست کن بریز روی مسواک 

موسی به خداوند عرض کرد : پروردگارا ! کاری بکن که احدی جز به خوبی از من یاد ننماید خداوند در جوابش فرمود : موسی ! من برای خودم هم چنین کاری نکرده ام !