سلام خانما من ٢٨سالمه و ٨سال ازدواج كردم تو اين مدت به روش هاي مختلف جلوگيري داشتيم از دي ماه پارسال اقدام كرديم و تا الان بي نتيجه بوده،پريودام ٢٨روزه و مرتب بوده هميشه و مشكلي نداشتم فقط پارسال يه كيسته ٥ميلي داشتم كه با ال دي رفع شد،قبل اقدام دكتر رفتم و آزمايش خون دادم كه فقط ويتامين دي يه مقدار كم بود كه قرص ميخورم سونو هم فقط دكتر از رحم و ضمائم نوشت كه مشكلي نداشت نميدونم چرا از تخمدان ننوشت لازم نيست؟
از طرفي همسرم در نوزادي فتق بيضه گرفتن كه جراحي شده جايي خوندم ممكنه باعث ناباروري بشه صحت داره؟
از وقتي اقدام كرديم چند ماه پريودم عقب جلو شد بعد دوباره مرتب شد و از همون ماه اول يه كمر درد هايي اومد سراغم كه تا قبل اين نداشتم انگار كمرم ضعف ميره،و همين طور از وقتي اقدام كردم تا پريودم تموم ميشه رحم و تخمدانم تير ميكشه كه قبلاً اينطور نبود و فقط روز تخمك گذاريم تير ميكشيد ميدونين دليلش چيه؟
راستي هفته پيش رفتم دكتر گفت يه مقدار عفونت داري كه پماد واژينال داد استفاده كردم.براي همسرمم آزمايش اسپرم نوشت ولي تا الان نتونستم ببرمش
اين چند سال همسرم زياد تمايل به بچه نداشت والانم ميگه زياد علاقه ندارم تو ميخواي حرفي نيست در كل هم همسره خوبيه ولي امروز به شوخي بهم گفت نازايي😢😢ناراحت شدم ميگم نكنه تو دلش به اين موضوع جدي فكر كرده كه به شوخي به زبون آورده.ببخشيد طولاني شد هم جز اينجا جايي نميتونم مطرح كنم هم ميخوام از تجربه و راهنماييتون استفاده كنم
ماچ به كله همتون😘