2777
2789
عنوان

شوهرم بهم ميگه نازا😢

1263 بازدید | 44 پست

سلام خانما من ٢٨سالمه و ٨سال ازدواج كردم تو اين مدت به روش هاي مختلف جلوگيري داشتيم از دي ماه پارسال اقدام كرديم و تا الان بي نتيجه بوده،پريودام ٢٨روزه و مرتب بوده هميشه و مشكلي نداشتم فقط پارسال يه كيسته ٥ميلي داشتم كه با ال دي رفع شد،قبل اقدام دكتر رفتم و آزمايش خون دادم كه فقط ويتامين دي يه مقدار كم بود كه قرص ميخورم سونو هم فقط دكتر از رحم و ضمائم نوشت كه مشكلي نداشت نميدونم چرا از تخمدان ننوشت لازم نيست؟

از طرفي همسرم در نوزادي فتق بيضه گرفتن كه جراحي شده جايي خوندم ممكنه باعث ناباروري بشه صحت داره؟

از وقتي اقدام كرديم چند ماه پريودم عقب جلو شد بعد دوباره مرتب شد و از همون ماه اول يه كمر درد هايي اومد سراغم كه تا قبل اين نداشتم انگار كمرم ضعف ميره،و همين طور از وقتي اقدام كردم تا پريودم تموم ميشه رحم و تخمدانم تير ميكشه كه قبلاً اينطور نبود و فقط روز تخمك گذاريم تير ميكشيد ميدونين دليلش چيه؟

راستي هفته پيش رفتم دكتر گفت يه مقدار عفونت داري كه پماد واژينال داد استفاده كردم.براي همسرمم آزمايش اسپرم نوشت ولي تا الان نتونستم ببرمش

اين چند سال همسرم زياد تمايل به بچه نداشت والانم ميگه زياد علاقه ندارم تو ميخواي حرفي نيست در كل هم همسره خوبيه ولي امروز به شوخي بهم گفت نازايي😢😢ناراحت شدم ميگم نكنه تو دلش به اين موضوع جدي فكر كرده كه به شوخي به زبون آورده.ببخشيد طولاني شد هم جز اينجا جايي نميتونم مطرح كنم هم ميخوام از تجربه و راهنماييتون استفاده كنم

ماچ به كله همتون😘

پسرم فقط از معجزه خدا ولطف امام حسین هست🥰خدايا خودت مراقبش باش الهي همه منتظرا زودتر به خواسته دلشون برسن،براي ني ني جونم صلوات بفرستين دوستام💋💋

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بیخود کرده

😂😂بنده خدا 

پسرم فقط از معجزه خدا ولطف امام حسین هست🥰خدايا خودت مراقبش باش الهي همه منتظرا زودتر به خواسته دلشون برسن،براي ني ني جونم صلوات بفرستين دوستام💋💋

چرا ۸ سال جلوگیری ؟؟؟؟ مشکلی ندارین تازه شروع کردین ولی احتمال عقیمی اون بیشتره 

دل نیست کبوتر که چو برخاست نشیند .... از گوشه بامی که پریدیم  پریدیم .....💖💖💖💖
ماچ به کله خودت😂😂😂شوهرت آزمایش نرفته؟

نه بهش گفتم هي امروز فردا ميكنه

شما گفتید رفتید دکتر و مشکلی نبوده. یه عفونت ساده دارید اونم با تجویزی که شده برطرف میشه. همسرتونم که به شوخی اینطور گفته... چرا با این افکار خودتون رو ازار میدید عزیزجان؟ خوش باش لذت ببر .. 

تا ازمایش نده معلوم نمیشه کدوم نازا هستید!!!!!!

حالا هم باشید خدایی نکرده 

بقیه مگه چی زاییدن که شما جا موندی

مادر ترزا و مریم مقدس یا مثلن پروفسور حسابی زاییدن ؟؟؟؟؟

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖