2777
2789
عنوان

بارداری

68 بازدید | 11 پست

سلام دوستان من امروز روز اول پریودیمه این ماه دوم‌اقدامم بود این ماه دوفاستون خوردم همیشه ۳ روزبعدش پریود میشدم اما الان ۷ روز نشدم از دیروزم کمرو پهلوهام‌درد میکنه صبحی یه لکه خیلی کوچیک دیدم تو دستشویی ممکنه باردار باشم‌ کسی اینجوری بوده که زمان پریودیش لکه بیاد انقد غصه خوردم دق کردم😔

مشتاقانه منتظرتم عزیز دلم😍خدا نگهدارت باشه

اره عزیزم من شنیدم اون لک لاله گزینیه انشالله که بارداری

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و باشکوه ترین لحظات دانستی …خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم …بگذار آرام باشم … به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی …فاش میگویم این حس را تا کنون لمس نکرده بودم …اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی ….احساس خودت به تمام بنده هایت …. آری حس مادری ام را میگویم...میشه لطفا برای سلامتی پســرم صلوات بفرستید ممنـــــونم❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بارداری

بی بی چک استفاده کن مطمئن شی

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍
اره عزیزم من شنیدم اون لک لاله گزینیه انشالله که بارداری

آخه روز اول پریودیمه که باید پریود میشدم  این روز که لانه گزینی نمیشه

منم چند روز از موعدم گذشته ، ولی هیچ عرائمی ندارم. انقدر هرماه بی بی چک زدم و منفی شد، الان دیگه اصل ...

منم متنفرم ازش خسته شدم‌به قران انشاالله باردار باشی عزیزم

پریود شدین یا باردار بودین؟

دوفاستون واسه تنظیم پریوده پریودم نامنظم بود دوماه استفاده کردم ماه بعدش لتروزل استفاده کردم که واسه تحریک تخمک گذاریه باردارشدم ولی متاسفانه هفته پیش سقط کردم چون قلبش تشکیل نشده بود تااونجایی که من اطلاع دارم بادوفاستون احتمال بارداری کمه ولی بازم احتمال بارداری وجود داره ماهی که فهمیدم باردارم نزدیک پریود پهلو وزیرشکمم خیلی درد میکرد هرلحظه فک میکردم دارم پریود میشم ولی نشدم

دوفاستون واسه تنظیم پریوده پریودم نامنظم بود دوماه استفاده کردم ماه بعدش لتروزل استفاده کردم که واسه ...

ممنونم‌از اطلاعاتتون اما نه دوفاستون ربطی به باردار شدن نداره