2777
2789
عنوان

بچه ها بیاید چالش سرگرم کننده

| مشاهده متن کامل بحث + 918 بازدید | 111 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ارررره نمیدونم ب نظرم یه مرد ارزش اینو نداره ک من قربونش برم😅

اخه چرا مگه عاشقش نیستید؟ 

خب ادم اوج علاقشو به عشقش نگه بره به کی بگه😁

تا خدا نخاد برگ از درخت نمیفته ... ببین وقتی بخاد یه اتفاقی بیفته میفته ... وقتی نخاد بیفته آسمون به زمین بیاد نمیفته ... پس دلت راحت خیالت تخت خودتو رها کن تو دستاش 😊

عااااااااخی ینی روحیه دادی بهشون در حد بنز 😍😍😁

تا خدا نخاد برگ از درخت نمیفته ... ببین وقتی بخاد یه اتفاقی بیفته میفته ... وقتی نخاد بیفته آسمون به زمین بیاد نمیفته ... پس دلت راحت خیالت تخت خودتو رها کن تو دستاش 😊

ای جونم عزیزدلم 

عشقتون روز به روز بیشتر بشه الهییییییییی 😁😍😍

لایک کنین گم نکنم

مااینجا نشستیم تابیای 😁

من کنارم نشسته نمیشه😂داره با بابام حرف میزنه دیگه سر گوشیش نمیره

همیشه دلیلی برای گریه کردن وجود داره...ما به یک جوک دوبار نمیخندیم پس چرا برای یک مشکل دوبار غصه بخوریم!؟...این بستگی به تو داره که لبخند بزنی یا گریه کنی و غصه بخوری☺
من کنارم نشسته نمیشه😂داره با بابام حرف میزنه دیگه سر گوشیش نمیره

😂😂

فکر کن الان بزنی بهش بره گوشیشو ببینه واااای 

دیگه ادامه صحبت با پدرتونو یادش میره😅😁

عاقا من فرستادم😂 دقیقا شد زیر همون پیام قبلیه که چالش دیروز نینی سایت بود.....ولی اونم بی جواب مون ...

😂😂😂😂

خوشکلی منو بلاک کنه

جان؟ 🙄

😂😂 فکر کن الان بزنی بهش بره گوشیشو ببینه واااای  دیگه ادامه صحبت با پدرتونو یادش میره😅😁

😂😂😂بزار بفرسم براش بهت میگم چی شد😂

همیشه دلیلی برای گریه کردن وجود داره...ما به یک جوک دوبار نمیخندیم پس چرا برای یک مشکل دوبار غصه بخوریم!؟...این بستگی به تو داره که لبخند بزنی یا گریه کنی و غصه بخوری☺