2777
2789
عنوان

بچه ها بیاید چالش سرگرم کننده

| مشاهده متن کامل بحث + 918 بازدید | 111 پست
😂😂😂بزار بفرسم براش بهت میگم چی شد😂

باشه 😂😂😂

تا خدا نخاد برگ از درخت نمیفته ... ببین وقتی بخاد یه اتفاقی بیفته میفته ... وقتی نخاد بیفته آسمون به زمین بیاد نمیفته ... پس دلت راحت خیالت تخت خودتو رها کن تو دستاش 😊
عااااااااخی ینی روحیه دادی بهشون در حد بنز 😍😍😁

آره خیلی خوشحال شد آخه کم پیش میاد بهش این حرفا رو بزنم😂😂😂😂

افسانه یِ حیات حرفی جز این نبود     یا مرگِ آرزو یا آرزویِ مرگ

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره خیلی خوشحال شد آخه کم پیش میاد بهش این حرفا رو بزنم😂😂😂😂

همون دیگه بنده خدا الان شرق و غربشو گم کرده 

عشقتون الهی هرروز گرمتر از قبل 😍😂😂

تا خدا نخاد برگ از درخت نمیفته ... ببین وقتی بخاد یه اتفاقی بیفته میفته ... وقتی نخاد بیفته آسمون به زمین بیاد نمیفته ... پس دلت راحت خیالت تخت خودتو رها کن تو دستاش 😊
بفرمایین....اصن به اون پیامه فکرم نکرده

بعضی از مردا خیلی اهل پیام بازی نیستن 

همسر خودمنم همینجوریه 

فقط برای اینکه دلم نشکنه جواب مسیج میده 

وگرنه تاجاییکه بتونه دوس داره حضوری حرف بزنه چش تو چش

باشه 😂😂😂

😂😂😂😂😂استاتر گل بهش پی ام دادم بعد بابام داشت با بابای نامزدم حرف میزد منم بلند شدم رفتم پیش مامانم اینا تو اشپزخونه هستم تا گوشیشو در اورد یه لب خند بزززززرگ زد بعد خیلی با عشق داشت نگام میکرد بابام میگفت امیر جان خب داشتی میگفتی واقعا جات خالی بود اون موقع

همیشه دلیلی برای گریه کردن وجود داره...ما به یک جوک دوبار نمیخندیم پس چرا برای یک مشکل دوبار غصه بخوریم!؟...این بستگی به تو داره که لبخند بزنی یا گریه کنی و غصه بخوری☺
😂😂😂😂😂استاتر گل بهش پی ام دادم بعد بابام داشت با بابای نامزدم حرف میزد منم بلند شدم رفتم پیش مام ...

عااااااخییییییییی 😂😂😂😂

بنده خدا دیگه رشته افکارشو گسستندی از همممم 😂😂😂😂

خیلی خوشم میاد ازین منظره هااااااا😅😁

مال من منش وری شد😂😂

واااااای 😂😂😂😂

ارررره شوهر من تا پیام میدم زنگ میزنه

اره دیگه اونجوریم یه لذت باحالی داره 😁

عااااااخییییییییی 😂😂😂😂 بنده خدا دیگه رشته افکارشو گسستندی از همممم 😂😂😂😂 خیلی خوشم میاد ازی ...

😂😂😂😂😂خیلی باحال بود ایول با این چالشت 

همیشه دلیلی برای گریه کردن وجود داره...ما به یک جوک دوبار نمیخندیم پس چرا برای یک مشکل دوبار غصه بخوریم!؟...این بستگی به تو داره که لبخند بزنی یا گریه کنی و غصه بخوری☺