2777
2789
عنوان

تیر کشیدن سمت چپ رحم در هفته ۶

251 بازدید | 13 پست

سلام روز بخیر خانوم های گل من الان دو روزه طرف چپ رحمم مثل نبض تیر میکشه حدود ۱۰ دقیقه ای بعد آروم میشه روزی دو سه بار کسی تجربه کرده؟ میدونید چه خبره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدارو شکر! میگم تیر میکشید مثل نبض؟

بله گلم نترس من حالت تهوع درد سینه درد یهویی زیر شکم  همه چی داشتم نترس اصلا   خارج رحمی دردش شدید 

خدایا مرررسی نمیدونم چطوری تشکر کنم ازت دستای پسر کوچولومو صحیح و سالم  بذار تو دستام  دوستت دارم    پسرم و همسرم عاشقانه دوستتون دارم
بچه ها شما قبل از موعدتون علایم بارداری داشتید؟؟

ببین تجربه یکسال و نیممو میگم من تو اقدامم همه علائم داشتم تکرر ادرار سینه درد همخ چییییی ولی ماهی که شدم هیچ علائمی نداشتم از تلقینه همش من حتی شبا انقدر میرفتم دسشویی که مطمین بودم باردارم

خدایا مرررسی نمیدونم چطوری تشکر کنم ازت دستای پسر کوچولومو صحیح و سالم  بذار تو دستام  دوستت دارم    پسرم و همسرم عاشقانه دوستتون دارم
ببین تجربه یکسال و نیممو میگم من تو اقدامم همه علائم داشتم تکرر ادرار سینه درد همخ چییییی ولی ماهی ک ...

دقیقا ۳۸ سیکلم علائم شردع شد حالت تهوع صبحگاهی درد زیر شکم

دقیقا ۳۸ سیکلم علائم شردع شد حالت تهوع صبحگاهی درد زیر شکم

میگم گلی این روز شماری که پایین امانت شما هست که ماه و هفته بارداری‌تون رو نشون میده چطوری درست کردین من ندارم

ببین تجربه یکسال و نیممو میگم من تو اقدامم همه علائم داشتم تکرر ادرار سینه درد همخ چییییی ولی ماهی ک ...

اخه من شنیدم میگن نوک سینه حساس میشه دل درد پریود میاد و میره اینا رو هم نداشتی؟

بله گلم نترس من حالت تهوع درد سینه درد یهویی زیر شکم  همه چی داشتم نترس اصلا   خارج ر ...

مرسی از جوابتون چون نگران شده بودم اخه یه بار سقط داشتم دیگه میترسم انسولین هم میزنم گفتم نکنه خدایی نکرده مشکلی باشه دکترم گفته شنبه بیا برای قلب ولی انقدر ترسیده بودم میخواستم امروز برم

مرسی از جوابتون چون نگران شده بودم اخه یه بار سقط داشتم دیگه میترسم انسولین هم میزنم گفتم نکنه خدایی ...

عزیزمممم نگران نباش چند هفته ای شما  

اخه من شنیدم میگن نوک سینه حساس میشه دل درد پریود میاد و میره اینا رو هم نداشتی؟

ببین گلم بعد اینکه فهمیدم حاملم علایم اومد حدودا ۳۷  ۳۸ پربودیم بود

میگم گلی این روز شماری که پایین امانت شما هست که ماه و هفته بارداری‌تون رو نشون میده چطوری درست کردی ...

عزیزم برو تو نی نی سایت من  اطلاعات کاربری اطلاعات پریودیتو بزن خودش تخمین میرنه تیکر درست میکنه

میگم گلی این روز شماری که پایین امانت شما هست که ماه و هفته بارداری‌تون رو نشون میده چطوری درست کردی ...

عزیزم برو تو نی نی سایت من  اطلاعات کاربری اطلاعات پریودیتو بزن خودش تخمین میرنه تیکر درست میکنه بزنی رو عکست نی نی سایت من میاد