2777
2789
عنوان

ترس از دسشویی رفتن دختر چهارسالم

479 بازدید | 56 پست

سلام دخترم از وقتی از پوشک گرفتم ترس از دفع داره و هر از گاهی یبوست میشد چند وقته مشکلی نداشت و خودش میرفت دسشویی الان یه ماه و نیمه هر پنج روز یه بار به زور شیاف و هزار مکافات میره دسشویی و روزای مابینش همش شلوارش درحد چند قطره کثیف میکنه هر چقد میگم بریم دسشویی میگه مامان میترسم دیگه درمونده شدم انواع ملین ها وپمادها رو هم استفاده کردم 

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی                     که هنوز من نبودم که تودر دلم نشستی

از چی میترسه؟

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عصبی و بداخلاق هم شده اشتهاش هم درست حسابی نیست چکار کنم چه دکتری ببرم مشاور یا متخصص

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی                     که هنوز من نبودم که تودر دلم نشستی
عصبی و بداخلاق هم شده اشتهاش هم درست حسابی نیست چکار کنم چه دکتری ببرم مشاور یا متخصص

فکنم مشاور کودکان

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت
توالت فرنگی دارین؟ از این رویه ها براش بگیری که راحت بشینه روش لوازم پزشکی ها دارن اینطوری وقتی مدف ...

تو فرنگی هم میشینه نمیکنه میگه مامان دردم میاد میترسم

من از دستشويي هاي بيرون از خونمون ميترسيدم يعني وقتي ميرفتم مدرسه يا مهموني 

دستشويي رو تزئين كن و چندتا شمع خوشگل و عروسكهاي كوچيك بزار تو دستشويي 

بزار محيطش ارامش بخش باشه 

خواهان کسی باش که خواهان تو باشد …
خب از چی میترسه؟ براش توالت فرنگی بچه بخر راحت باشه بعدم بهش آلو و زردالو اینا بده که یبوست نشه

لگن داره هرملینی که فکرشو کنی میدم یه بار که یبوست بشه تا چند وقت دیگه میترسه از درد

عزیزم براش پودر پیدرولاکس بخر فک کنم هر قوطیش ۵ تومانه

دکتر بالایی که میاد تی وی صحبت میکنه واسه دختر ۴ ساله منم تحویز کرد و گفت تا یک سال میتونی استفاده کنی

هرروز با آب قاطی کن بهش بده.معلومه که اذیت میشه خوب طفلی 

اندازه ش دستت میاد 

دفعه اول دو قاشق غذاخوری با یه لیوان آب قاطی کن قشنگ هم بزن حل شه کامل بده بخوره 

حالا اگه یه لیوانو کامل نتونست هر پنج دقیقه یکمشو بده بخوره

بهشم نگو تو آب چیزی ریختی ک مقاومت نکنه

نه رنگ داره نه بو

مطمین باش جواب میده

حالا اگه دفعه اول با دوقاشق جواب نداد دوازده ساعت بعدش دوباره دو قاشق بده که هنه رو تخلیه کنه

منم بچه بودم میترسیدم اون اوایل میترسیدم اینکه بیوفتم توی چاه بعدش که ۶ساله اینا شدم میترسیدم یه دست از تو چاه دربیاد منو بکشه بخاطر همونم یبوست تا الانم باهام مونده و خیلی اذیت میشم

احتما دختر توام از یه موضوع اینطوری بترسه ببرش مشاوره

وقتی بچه رو از پوشک گرفتی دعواش کردی

وقتی جاشو نجس کردی یا تو شورتش مدفوع کرده گفتی وااای اینکارو کردی؟؟؟ 

بچه هم تو ضمیر ناخوداگاهش مونده که این اتفاق بدی هست و وای گفتن داره

ببخشیدااا ولی حتی صدایی از بچه دفع میشه نباید دعواش کرد و گفت این چه کااری بود اخه؟؟ 

باید هیلی ریلکس و اروم درگوش بچه بگی اینکارو تو جمع نکن بقیه اذیت میشن

خلاصه این زفتار امروز بچه ی شما مربوط به رفتار گذشته ی خودشماست

در دستشویی رو باز بذار، از این صندلی های مخصوص بگیر، خودت هم جلو دستشویی بشین براش کتاب داستان بخون ...

براش برچسب چسبوندم دسشویی خودم میشینم اونجا واسش حباب درست میکنم بازی میکنم ولی فایده نداره