2777
2789
عنوان

ترس از دسشویی رفتن دختر چهارسالم

| مشاهده متن کامل بحث + 479 بازدید | 56 پست
لگن داره هرملینی که فکرشو کنی میدم یه بار که یبوست بشه تا چند وقت دیگه میترسه از درد

خوب بايد باهاش صحبت كني بگي اگه روزي دو سه بار دستشويي بره ديگه دستشوييش دردناك نميشه 

براش با ميوه هاي ملين اسموكي درست كن و انجير زياد بده بهش 

خواهان کسی باش که خواهان تو باشد …

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

براش برچسب چسبوندم دسشویی خودم میشینم اونجا واسش حباب درست میکنم بازی میکنم ولی فایده نداره

تو خودت کسی کنارت باشه میتونی کاری کنی آخه که از اون طفل معصوم این انتظار رو داری

عزیزم براش پودر پیدرولاکس بخر فک کنم هر قوطیش ۵ تومانه دکتر بالایی که میاد تی وی صحبت میکنه واسه دخ ...

بدون نسخه میدن؟شربت انجیر میدم اثر نمیکنه اون پودر قویه؟با شباف گیلیسیرین رفت دسشویی پریروز

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی                     که هنوز من نبودم که تودر دلم نشستی
تو خودت کسی کنارت باشه میتونی کاری کنی آخه که از اون طفل معصوم این انتظار رو داری

اخه کنارش نباشم اصلا نمیشینه قبلا که مشکلی نداشت خودش میرفت صدام میکرد بیا بشور

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی                     که هنوز من نبودم که تودر دلم نشستی
بدون نسخه میدن؟شربت انجیر میدم اثر نمیکنه اون پودر قویه؟با شباف گیلیسیرین رفت دسشویی پریروز

شربت انجیر و هرچی بکی من دادم ب دخترمشیافم زخم میکنه بچه رو

بچه ها شیاف دوست ندارن اذیت میشن حرص میخورن 

پودرش عالیه مطمئن باش ج میگیری به امیدخدا

اولا احتمالا دعواش كردين سر پي پي كردن حالا ميترسه نتونه خواسته شما رو براورده كنه و خودش رو نگه ميداره بايد باهاش صبوري كني تا ترسش از بين بره درسته شستن لباسها و جاهاي كه كثيف شده خيلي ناخوشاينده اما مقطعيه و خيلي زود ميگذره بخ اطرافيان نگاه كن كسي رو ميشناسي نتونه بره دسشويي ؟!!!! پس مطمئن باش دختر شملم ياد ميگيره فقط باهاش صبوري كن 

توالت فرنگي مخصوص بچه هام خيلي خوبه اگرم نميتوني اون رو تهيه كني براش صندلي مخصوص بخر بعد از اينكه كارش تموم شد جمعش كن بزار گوشه دستشويي

كاربري قديميم " zho1==ژوان "بود  اما..... !!!!!!  مهم نيست اين نيز بگذرد
وقتی بچه رو از پوشک گرفتی دعواش کردی وقتی جاشو نجس کردی یا تو شورتش مدفوع کرده گفتی وااای اینکارو ک ...

نه دعواش نکردم از همون اولین روز از پوشک گرفتن همین بوده الانم هروز براش ده تا شورت و شلوار میشورم بدون دعوا

آلوبخارا بگیر بهش بده همینجور بخوره،زنیان با گردو با یه کم شکر آسیاب کن برا یبوست خوبه،زیتون بهش بده خاکشیر با آب گرم بهش بده بخوره،شربت انجیر بگیر بهش بده بخوره از داروخانه بگیر عالیهه،،

آره میدن بدون نسخه

عوارضم نداره 

دکتر بابایی رو واقعا قبولش دارم 

آبجیم واقعا مشکل داشت دزمان شد پیشش رفت

منم تا تهران رفتم ارزششو داشت

آلوبخارا بگیر بهش بده همینجور بخوره،زنیان با گردو با یه کم شکر آسیاب کن برا یبوست خوبه،زیتون بهش بده ...

همه اینها رو میدم زنیان چیه اونو ندادم؟