سلام عزیزم . 3 الی 4 تا تخم مرغ و با نصف لیوان شکر و کمی وانیل بزن. یک ربع
بعد نصف لیوان اب جوش .یا شیر داغ اضافه و بزن . بعدیک چهارم لیوان روغن مایع بریز و بزن. حالا یک و نیم لیوان ارد . لیوان ارد سر خالی باشه . شاید کمتر نیاز بود . با یک قاشق مربا خوری بکینگ پودر الک کن . بریز تو قالبت نصف موادو . بعد گردو و کشمش و توش یک قاشق ارد بریز هم بزن . بریز روی مایه کیک . بعد بقیه مایه کیک و بریز تو قالب . طبقه وسط دمای 160. بجای وانیل از رنده پوست پرتقال استفاده کنی تو این کیک خیلی بهتره و با روکش گاناش هم خوشمزه تر میشه .