2777
2789
عنوان

قرص آ اس آ

208 بازدید | 13 پست

سلام ظهربخیر.ببخشید قرص آ اس آ در بارداری تا چندماهگی استفاده میشه؟و اصلا برای چی استفاده کنیم؟ممنونم اگه جواب بدین

یادبگیر بیشتر کارهایی که انجام میدی دلیل و منطق نمیخواد، انجام بده چون دوست داری،چون باحاله.چون دلت خوش میشه...

نمیدونم تا چند ماهگی ولی میدونم برای جلوگیری از انعقاد خون یا بسته نشدن عروق یا کسایی ک مشکوک ب فشار بالا هستن یا غلظت خون دارن میدن 

برام دعا کنید منم یه روزی بیام تو نی نی سایت بگم بچم ب دنیا اومد... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم الان نزديك به يه ماهه كه ميخورم البته من سه ماه پيش سقط داشتم و قلب جنين تشكيل نشد و تو ٦ هفتگي رشدش متوقف شد آزمايشاي مربوط به سقطو دادم مشكل انعقادي دارم و خونم لخته ميشه به جنين خون نميرسه كه رشد كنه دكتر واسم قرص آسپرين نوشت و تو دوران بارداري هم گفته بايد آمپول آنوكساپارين دور ناف بزنم

همون آسپرینه برای رقیق کردن خون . دکترم به من گفت برای اینکه خونرسانی راحتتر به جنین انجام بشه روزی ...

مرسی عزیزم

یادبگیر بیشتر کارهایی که انجام میدی دلیل و منطق نمیخواد، انجام بده چون دوست داری،چون باحاله.چون دلت خوش میشه...
نمیدونم تا چند ماهگی ولی میدونم برای جلوگیری از انعقاد خون یا بسته نشدن عروق یا کسایی ک مشکوک ب فشار ...

من تا پایان سه ماهگی خوردم.دفعه قبل که رفتم فقط مکمل برام نوشت و فولیک اسید.یعنی دیگه نیازی نیست که آ اس آ بخورم که ننوشته؟

من تا پایان سه ماهگی خوردم.دفعه قبل که رفتم فقط مکمل برام نوشت و فولیک اسید.یعنی دیگه نیازی نیست که ...

کاش میپرسیدی برای اطمینان میگفتی دیگه ادامه ندم؟ 

ولی شاید لازم نبوده ک ننوشته 

منم الان نزديك به يه ماهه كه ميخورم البته من سه ماه پيش سقط داشتم و قلب جنين تشكيل نشد و تو ٦ هفتگي ...

ان شالله که دیگه مشکلی برای خودت و نی نی جونت پیش نیاد 

کاش میپرسیدی برای اطمینان میگفتی دیگه ادامه ندم؟  ولی شاید لازم نبوده ک ننوشته

اره یادم رفت بعدش که داروها رو خریدم دیدم ننوشته برام.اگه شد امروز میرم مطب میپرسم

اره یادم رفت بعدش که داروها رو خریدم دیدم ننوشته برام.اگه شد امروز میرم مطب میپرسم

آره حتما برو 

ممنونم عزيزدلم ايشالله شماهم بارداري سالمي رو بگذروني🙏🙏

فدات مرسی

من تا پایان سه ماهگی خوردم.دفعه قبل که رفتم فقط مکمل برام نوشت و فولیک اسید.یعنی دیگه نیازی نیست که ...

معوملا تا پایان سه ماهگی اسید فولیک باید مصرف شه بعد از سه ماه مصرف اسید فولیک قطع و آسپرین و آهن و مکمل بارداری و این چیزا رو میدن

خدایا ازت ممنونم که بهترین شوهر دنیا رو نصیبم کردی   
معوملا تا پایان سه ماهگی اسید فولیک باید مصرف شه بعد از سه ماه مصرف اسید فولیک قطع و آسپرین و آهن و ...

امشب حتما برم ببینم باید آ اس آ بخورم یانه.چون من نمیخورم دیگه.اخه دکتر برام ننوشت دیگه