الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خونه بابام ایناشیرازه.محل کار همسرم اینجا بود آشناشدیم.آخه همسرم قبل از اینکه من زنش بشم اینجا بوده ...
خب عزیزم شما حق داری الان شما رو شیراز دیده پسندیده الان که ازدواج کرده خانوتدش عزیز شدن یهو ببین من دیدم اینچیزارو که دارم بهت میگم تجربه دارم دوری از خانوهده خودت و نزدیکه به خانواده همسر پیرت میکنه عاقل باشه من خیلی مورد دیدم از من گفتن بود انشالا که یاد حرف من هیچ وقت نیوفتی
اگه از شیراز بری شاهین شهر تو ذوقت میخوره.من اصفهان زندگی میکنم.چند شب پیشا شوهرم هی گفت بیا بریم فلافل فروشی هاشونو ببینیم.راستش اصلا از شهرش خوشم نیومد.اصلا به پای شهرهای بزرگ نمیرسه.ولی از نظر اینکه اونجا همه جنوبی و خوزستانی هستن میشه حدس زد مردمش خونگرم باشن و سریع دوست پیدا کنی و احساس تنهایی نکنی