2777
2789
خودمم مقصرمم قبل ازدواج بهم گفت اگه یه زمانی خواستم بدم پیش خانوادم تو مشکلی نداری منم گفتم نه .ولی ...

اگه نداری واقعا بهش بگو نمیتونم از ته دلت این فشارو رو خودت نزار که خدای نکروه مریض بشی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=93248866]تابستونه چرا یه سفر نمیای قبل جابجایی هم با خانوادش بیشتر اشنا شو هم شهر[/QUOآره شوه ...

اره عزیزم بجا اینکه ب خودت استرس بدی بیا ببین دوست داری یا ن نهایتش میگی ن اونجا دوست ندارم میگی شوهرمم خوبه حتما ب حرفت گوش میده 

اره عزیزم بجا اینکه ب خودت استرس بدی بیا ببین دوست داری یا ن نهایتش میگی ن اونجا دوست ندارم میگی شوه ...

فکر نکنم گوش بده آخه چند وقتیه خیلی هوای شاهین شهر افتاده تو سرش

خونه بابام ایناشیرازه.محل کار همسرم اینجا بود آشناشدیم.آخه همسرم قبل از اینکه من زنش بشم اینجا بوده ...

خب عزیزم شما حق داری الان شما رو شیراز دیده پسندیده الان که ازدواج کرده خانوتدش عزیز شدن یهو ببین من دیدم اینچیزارو که دارم بهت میگم تجربه دارم دوری از خانوهده خودت و نزدیکه به خانواده همسر پیرت میکنه عاقل باشه من خیلی مورد دیدم از من گفتن بود انشالا که یاد حرف من هیچ وقت نیوفتی 

فکر نکنم گوش بده آخه چند وقتیه خیلی هوای شاهین شهر افتاده تو سرش

نترس عزیزم فوقش طلاق میگیری خخخ شوخی کردم

من فامیل همسرم تو یه استانیم اما باهاشون رفت وامد ندارم این رفت و امدا دست خودته دوبار ک بیان نری میفهمن بعدم شاغلی وقت این خاله بازیا نداری 

اگه از شیراز بری شاهین شهر تو ذوقت میخوره.من اصفهان زندگی میکنم.چند شب پیشا شوهرم هی گفت بیا بریم فلافل فروشی هاشونو ببینیم.راستش اصلا از شهرش خوشم نیومد.اصلا به پای شهرهای بزرگ نمیرسه.ولی از نظر اینکه اونجا همه جنوبی و خوزستانی هستن میشه حدس زد مردمش خونگرم باشن و سریع دوست پیدا کنی و احساس تنهایی نکنی