2789

من يه كيست بزرگ دارم، اين ماه دارم قرص اچ دي و داروهاي گياهي مثل  عرق رازيانه و بومادران ميخورم و همچنين عسل و سياهدونه

زير شكمم يه كم درد ميكنه قبلا اينطوري نبودم احتمال داره كه كيسته در حال اب شدن باشه؟

كيستم هم ساده هس، 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ببین منم سه ماه قرص میخوردم دقیقا همینجوری میشدم قرصام تموم شد خوب شدم

حالا فردا قراره برم دکتر ببینم کیسته تموم شده یا نه اینو میخوام بپرسم ازش

ولی حالا که دیدم شما هم همین دردو داشتین پس حتما ماله اب شدن کیستس

تدریس زبان آلمانی با قیمت مناسب انجام میدم... واژه ی ترشیده مال دورانیه که زنها هنری بجز شوهر کردن نداشتن. برای زن توانمند امروزی، ازدواج صرفایک گزینه است، نه تنها هدف زندگی...
ببین منم سه ماه قرص میخوردم دقیقا همینجوری میشدم قرصام تموم شد خوب شدم حالا فردا قراره برم دکتر ببی ...

انشالله كه همينطور باشه عزيزم

ممنون ميشم اگه رفتيد و انشالله كيستتون برطرف شده بود اينجا اعلام كنيد

منم کیست داشتم البته کیستم بزرگ نبود ریز دم کرده رازیانه خوردم خداروشکر الان مشکلی ندارم 

من یک ماه دارم قرص جستیران میخورم روزی نصفی عادت ماهیانه هم نشدم 

رازیانه تاثیرداره دررفع کیست

برای سلامتی دخترم دعاکنید
انشالله كه همينطور باشه عزيزم ممنون ميشم اگه رفتيد و انشالله كيستتون برطرف شده بود اينجا اعلام كنيد

اره عزیزم میام بهت میگم

من کیستم اندومتریوز بود البته

تدریس زبان آلمانی با قیمت مناسب انجام میدم... واژه ی ترشیده مال دورانیه که زنها هنری بجز شوهر کردن نداشتن. برای زن توانمند امروزی، ازدواج صرفایک گزینه است، نه تنها هدف زندگی...
من یک ماه دارم قرص جستیران میخورم روزی نصفی عادت ماهیانه هم نشدم  رازیانه تاثیرداره دررفع کیست

واسه من ک تأثیر خوبی داشت البته مصرف زیادش پرولاکتین و میبره بالا من یه ماه مصرف کردم ولی قطره ویتاگنوس مشکلی نداره بخوری خیلی هم خوبه