2777
2789
عنوان

مسخرم نکنید ی چیزی بگم توروخدا

188 بازدید | 9 پست

ازوقتی طلاق گرفتم این اولین خاستگارمه ک رسمی‌میخان بیان پسره هم مجرده و قبلا ازدواج نداشته خیلی خیلی استرس دارم توضیحات قبلی طلاق داده شده بهشون و تحقیقم کردن ب نظرتون درآینده مشگل دار نمیشیم‌باهم ؟اون مجرده و منم‌باکره طلاق گرفتم ینی فرق نمیکنه؟

بزرگترین مُشکل دنیا اینه کِه؛آدَمای بِدهکار همیشِه طلبکارن👌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم مثل شما بودم خداروشکر هیچ مشکلی نداریم فکر ای الکی هم نکن انشاالله خوشبخت بشی

خدا جونم امشب یه نیم نگاهی به زندگی هرکسی که این پست رو میخونه بکن از اون نگاه هایی که زندگیمونو از این رو به اون رو کنه آرامشی از جنس خودت 🤗🙏.الهی آمین          خدایا هزار بار شکرت.                  اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ

چند سال زندگی کردی ؟

غیر از پسره خانوادش هم در جریانن؟

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
چند سال زندگی کردی ؟ غیر از پسره خانوادش هم در جریانن؟

۷روز عقد بودم تاطلاق گرفتیم شد ۱۵ شد 

ن فقط مادرش و خودش گفت ب کسی نگید 

بزرگترین مُشکل دنیا اینه کِه؛آدَمای بِدهکار همیشِه طلبکارن👌