2777
2789

دختر بستگی به نیاز و طبع داره در هر دو جنس 

از بیست به بالا البته با خوندن و مطالعه انواع شناخت از جنس مخالف 

و بالا بردن سطح آگاهی تا خانم بتونه بار زندگی رو بکشه 

چون در ازدواج زن نقش خیلی بزرگی داره خیلی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من۲۰تا۲۳بنظرم بهتره.البته طرف دستش ب دهنش برسه ک دختربیچاره نخاد از همون اول با اون سن درگیر مشکلات ...

منم نظرم رو همین ۲۰ تا ۲۳ یا ۲۵

قدیما دختر زود شوهر میدادن ولی الان زمونه فرق کرده همه چی عوض شده الان دختر باید درسشو تموم کنه

ازدواج چه دختر چه پسر باید توی بازه سنی درستش قرار بگیره نه سن پایین نه بالا چون اگر سن کم باشه هنوز شخصیت ها بصورت کامل شکل نگرفته نمیدونن دقیقا چی از همسر آینده شون میخوان توی رویا ان و واقع نگر نیستن و هنوز وارد اجتماع نشدن و نمیتونن به درستی خودشون و شرایط رو مدیریت کنن 

اگر هم بیشتر از حد نرمال باشه وسواس فکری به وجود میاد سخت گیری بیشتر میشه انعطاف کمتر میشه احتمال باروری کمتر میشه و…

به نظر من برای دختر از ۲۰ به بالا نرماله تا ۲۵ عالیه ولی تا ۳۰ هم بد نیست راه داره

برای پسر از وقتی که سربازیشو رفته باشه و یه کاری دست و پا کرده باشه که اون چیزی که من میبینم از ۲۴ میتونه این اتفاق افتاده باشه تا تهش ۳۳

من برای خودم و احیانا بچه خودم کمتر و بیشتر از این رو صلاح نمیدونم

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است
از فاصله سنی زیاد پدر مادر با بچه متنفرم 

دقیقا

هرچی فاصله سنی با بچه کمتر باشه بهتره مخصوصا مادر و دختر

اما جدیدا همه دیر ازدواج میکنن چن سالم بعد ازدواجشون  میگذره بعد بچه دار میشن 

بین ۱۹ تا ۲۶ 

بازم بستگی به هرکس داره‌ بنظرم بالای ۳۰ هم خوب نیست

خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین .... 
دقیقا هرچی فاصله سنی با بچه کمتر باشه بهتره مخصوصا مادر و دختر اما جدیدا همه دیر ازدواج میکنن  ...

درست میگید اما چه میشه کرد بعضی از انسان ها از اونور بوم افتادن ،نه کودک همسری نه نه دیگه ۳۰/۴۰سال 

همسرم عشقم 💖دخترم رفیقم💗پسرم معجزه ی خدا برای من💙پروردگارا سپاس💚