2777
2789

سلام بچه ها 

من یکسال ازدواج کردم و شوهرم باز دومشه که ازدواج‌میکنه.از اون خانم ۳سال پیش جدا شده.ما یکسال باهم دوست بودیم و خیلی همو دوست داشتیم .اما الان سر وابستگی هاش به مادرش خیلی دعوا داریم

مادرش هرحرفی میزنه و هر اشتباهی که‌میکنه شوهرم میگه تو اصلا پشت سرش هم به من چیزی نگو.

امروز بعد یکسال پارچه چادری که برای بله برونم اورده بودن رو دادم که بدوزن خیاطی که پارچه رو داده بودم بهم گفت این پارچه برای بچه ۵سالس

شوهرم‌هم به‌مادرش ز زد و گفت ولی اون زیر بار نرفت و گفت من ۵/۵متر پارچه خریدم.و یجوری مظلوم بازی در اورد که یعنی من دارم دروغ میگم.خیلی اعصابم خورده 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای منم حامیشه شدیدا تک پسره 

ولی مادرش این رو فقط برای انجام کارهاش میخواد حتی ی بارم نگران خوراکش گشتنش حالش نمیشه اگر چندین روز نبینتش 

ـاخه ما نامزدیم و همسرم بیشتر پیش عمش میمونه 

😢😢

شوهرمنم چسبيده ب مامانش 

.   ضربان قلبم دخترم ماهورا😍💋🤱                                          من دختر بدی بوده ام ! برای انکه پسری دوستم رادر ماشین ببوسد تمام خیابان را کشیک داده ام ! من به موتور سیکلت هایی که باسرعت از کنارم ردشده اند بلند گفته ام (سگ پدر..) من اینجور مواقع سرم رانینداخته ام پایین؛ مودب نبوده ام و شورش رادرآوردم ام !  زبانم دراز بوده ! من رژ لب هایم را بالای لبم زده ام ! من دختر قرتی فامیل بوده ام ! من دختر بدی بوده ام که روی ابرو ها و موهایش رنگ گذاشته !! دخترِ بدِ کمر باریک ..دختر بدِ زبان دراز ..دختربدی که وسط کتابهایش خوابش میگیرد ..انگشت تفی اش را به صفه میزند دختر بدی که هیچوقت آدم  نمیشود😍

خوب شاید قواره ایی خریده متر نکرده 

سعی کن حساس نشی رو رفتار مادرشوهرت 

اگر هم از چیزی ناراحتی رودر رو به مادرشوهرت بگو 

شوهرت رو واسطه حرفات نکن 

مردا بلد نیستن مدیریت کنن این وسط کدورت پیش میاد 

خودت یا صبوری کن و حرف نزن یا مستقیم گلگی کن 

اول که کار شما بسیار علطه و بد مادرشو بهش میگی ..خودتو از چشمش میندازی ..یکم سیاست داشته باش ..بعدم بلد باش واسه یه پارچه چادری یه جور رفتار میکردی که شرمنده بشه ولی میگفتی نه له مامانت زنگ نزن ..این حرفا چیه و مهم نیست ..نه اینکه پاشه زنگ بزنه ....بعدم دلیل طلاق همسرت مطمئنی همین نبوده ؟؟

با اینجور مردها نباید علنا گلگی کنی. باید بری تو فاز مظلوم نمایی و غیر مستقیم حرف دلتو بزنی. عجیب روشون جواب میده. مستقیم نگو مادرت ال و بل! خودتو در ظاهر دوستدار خانوادش نشون بده ولی لابلای حرفات با لحن اخباری حرف دلتم بزن. مثلا بگو دست مامانجان درد نکنه پارچه چادریش خیلی قشنگ بود ولی بردم پیش خیاط گفت این اندازه قد دختر ۵ ساله است! گفتم شاید چرت میگه بردم یه جا دیگه اونم همین حرف رو زد! (اینجوری نه گلگی مشخصه و کامل رسوندی اشتباه مادرشو)

خیلی بده  پسر بند ناف نبریده

موندم مادراشونو ميخواستن چرا زن گرفتن

.   ضربان قلبم دخترم ماهورا😍💋🤱                                          من دختر بدی بوده ام ! برای انکه پسری دوستم رادر ماشین ببوسد تمام خیابان را کشیک داده ام ! من به موتور سیکلت هایی که باسرعت از کنارم ردشده اند بلند گفته ام (سگ پدر..) من اینجور مواقع سرم رانینداخته ام پایین؛ مودب نبوده ام و شورش رادرآوردم ام !  زبانم دراز بوده ! من رژ لب هایم را بالای لبم زده ام ! من دختر قرتی فامیل بوده ام ! من دختر بدی بوده ام که روی ابرو ها و موهایش رنگ گذاشته !! دخترِ بدِ کمر باریک ..دختر بدِ زبان دراز ..دختربدی که وسط کتابهایش خوابش میگیرد ..انگشت تفی اش را به صفه میزند دختر بدی که هیچوقت آدم  نمیشود😍

بیخیال باش نسبت به این موضوع اصلا چادرو ندوز بمن چادر دوخته شده دادن ولی یکبارم ازش استفاده نکردم چون نه جنس خوبی داره نه رنگ قشنگی ولی هیچوقت به شوهرم نگفتم چون همه مردا به ماماناشون وابستن

😊
اول که کار شما بسیار علطه و بد مادرشو بهش میگی ..خودتو از چشمش میندازی ..یکم سیاست داشته باش ..بعدم ...

سلام عزیزم 

من دلیل طلاق همسرمو هنوز نگفتم.من اصلا نگفتم که به مادرت زنگ بزن اتفاقا حرف من اینه که چرا زنگ زدی .ولی شوهرم میگه که من حرف پنهانی ندارم از کسی باید میگفتم.من میگم آدم باید حریم خصوصی داشته باشه اگه من چیزی به تو میگم زنگ نزن بگو