2777
2789
عنوان

شوهرم خیلی به مادرش وابستس چی کار‌کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 721 بازدید | 27 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم  من دلیل طلاق همسرمو هنوز نگفتم.من اصلا نگفتم که به مادرت زنگ بزن اتفاقا حرف من این ...

خوب عزیزجان منم گفتم شما سیاست رفتاریتو باید بالا ببری ..اگر شوهرت متوجه میشد کارش غلطه که نمیکرد ..غیر مستقیم بشین واسش روضه بخون ..چون میدونه رو مادرش حساسی زنگ زده شایدم فکر کرده این یکجور حمایت از شماست 

خوب عزیزجان منم گفتم شما سیاست رفتاریتو باید بالا ببری ..اگر شوهرت متوجه میشد کارش غلطه که نمیکرد .. ...

چی‌کار کنم با سیاست باشم؟ولی خودش میگه میخواستم ثابت کنم‌که مادرم تقصیری نداشته 

اتفاقا مردهایی که وابسته مادر هستن پتانسیل بالایی برای تغییر  وابستگی از مادر به همسر دارن اگه ...

موصوع اینه که صفت وابستگی در هر حالتی از ضعف ناشی میشه چه همسر چه مادر ...واقعا به نطرم لازم نیست خانم ها یک کاری کنن که مرد به حرفشون باشه ...زن و مرد اگر مشورت و پشت هم بودن بلد باشن نیازی نیست واقعا به ای کارها ...اتفاقا مرد به استقلالش مرد هست و این حس تکیه گاه بودن رو در زن ایجاد میکنه ..

خیلی دلم‌میخواد صبور باشم ولی خیلی سخته

همه چی دست خود ادمه 

برات عادت میشه 

من تو زندگی اولم اصلا صبور نبودم و گریه و داد و دعوا 

الان سنم بیشتر شده دیگه بچه بازی های قبل رو تکرار نمیکنم واقعا با صبرم شوهرم رو عاشق خودم کردم 

خودمم با صبرم ارامش بیشتری دارم چون دعوا کش پیدا نمیکنه

همه چی دست خود ادمه  برات عادت میشه  من تو زندگی اولم اصلا صبور نبودم و گریه و داد و دعو ...

راستش منم اصلا سنم پایین نیست ولی آستانه تحملم پایینه و واقعا بدم میاد کسی موذی گری در بیاره

چی‌کار کنم با سیاست باشم؟ولی خودش میگه میخواستم ثابت کنم‌که مادرم تقصیری نداشته 

همین دیگه ..شما از مادرش بد گفتی یا گله کردی حالا سر هر موضوعی میخواد بهت ثابت کنه که مادرش خوبه و شما اشتباه میکنی ...وقتی دلت پره یا مادرشوهرت کاری کرده هرگزز به زبون نیار پشت سرش و گله نکن ..تو رفتار و نوع نگاهت نشون بوده کارش زشت بوده ..الانم به شوهرت بگو با این کارت رابطه منو مادرتو خراب میکنی ..من میخوام رابطم باهاش خوب باشه و فلان ...مادرش تو ذهنش یک بت هست شما هر حرفی بزنی قاطی میکنه...

همین دیگه ..شما از مادرش بد گفتی یا گله کردی حالا سر هر موضوعی میخواد بهت ثابت کنه که مادرش خوبه و ش ...

آفرین دقیقا همینطوره 

همیشه میگه اون یه فرشته مظلومه و به هیچکس کاری نداره 

راستش منم اصلا سنم پایین نیست ولی آستانه تحملم پایینه و واقعا بدم میاد کسی موذی گری در بیاره

شوهرت این وسط چه گناهی داره 

خودت زنگ بزن به مادرشوهرت 

هم حرفت رو زدی هم کینه تو دلت نمیمونه 

یه زره با سیاست رفتار کن 

سعی کن نشون ندی رو مادرش حساسی 

حتی اگر میدونی موذی گری میکنه به شوهرت بدش رو نگو

شوهرت این وسط چه گناهی داره  خودت زنگ بزن به مادرشوهرت  هم حرفت رو زدی هم کینه تو دلت نم ...

راستش ترجیح میدم کمتر باهاشون برخورد داشته باشم .چون من کلا نمیتونم جواب کسی رو در جا بدم و اونها هم جوری هستن که بی پرده حرف میزنن و اگه ببینن ناراحت شدی سریع میگن که ما منظوری نداشتیم بخاطر همین حرف زدن باهاشون فایده ای نداره زیاد