2777
2789
عنوان

خانما شماهم...

86 بازدید | 8 پست

خانما كسى بوده علايم بارداري و لانه گزينى داشته باشه ولى اون ماه باردار نباشه؟؟  من تمام علايم دارم

كمر درد زير دلم درد ميكنه دماى بدنم بالاست ترشحات سفيد مايل به شيرى دارم سينه هام درد داره ترشحات داره ....اما حس ميكنم قرار بخوره تو ذوقم و باردار نباشم😢

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعاااا؟  لابد خيلى هم افسرده شدين

من تو این یسال ک اقدام بودم یبار تماااااام علائم بارداریو با شدت زیاد داشتم.. جوریکه حتی ازمایشم نمیخاستم بدم ک بمونه هفته ۸ به خیال خودم یهو برم سونو.. خیلی علائمم زیاد و شدید بود.. حالت تهوع درد زیر دل درد و حساس شدن نوک سینه هام ترشح سوزش معده و خلاصه هرچی ک فکرشو بکنی.. تقریبا دو هفته بعد موعدم دلم طاقا نیاورد رفتم سونو گفت فقط یه کیست داری ک باعث تمام این علایم شده.. دنیااااا روی سرم خراب شد.. حتی به اسمو همه چیزشم فکر کرده بودم..😔

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹                      خدا جونم‌ ممنونم که منم به وقتش مادر میکنی😊

از من میشنوی اصلا به علایم اعتماد نکن خیلی ضربه میخوری

منم ماه پیش هر علایمی بگی داشتم حتی استفراغم داشتم و مطمئن بودم که باردارم ولی نبودم

تو اقدام بدن همینجوری میشه

هفته دیگه هم موعدمه هیچ علایمی ندارم و امیدی هم ندارم 😔 بازم توکل به خدا