2777
2789
عنوان

چرا تعطیل کردین اخهههههه

| مشاهده متن کامل بحث + 236 بازدید | 31 پست
خودت را مسخره کردی یا بقیه را.اصلن موضوع تاپیکتون خیلی بده و ب نظرم همون ثانیه اول باید میترکوندش.بر ...

خیلی لحن صحبت کردنتون بده. من فقط یه مقدار امید خواستم مگه خلاف شرع کردم؟ همین حرفای تند امثال شما یکی از دلایل خودکشی جووناست چرا اینجوری میگید اخه مسخره کردن چیه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودت را مسخره کردی یا بقیه را.اصلن موضوع تاپیکتون خیلی بده و ب نظرم همون ثانیه اول باید میترکوندش.بر ...

در ضمن من نمیدونم بقیه چ مشکلاتی دارن و چیکار میکنن باهاش . من درباره خودم سوال کردم شرایط همه یکسان نیس عزیزم

خیلی لحن صحبت کردنتون بده. من فقط یه مقدار امید خواستم مگه خلاف شرع کردم؟ همین حرفای تند امثال شما ی ...

کار خوبی کردی.

امیدوارم حالت بهتر شده باشه. هر روزم بهتر شه.

من درخواست دوستیم رو حذف نمی‌کنم. هر وقت مشکل داشتی و خواستی قبولش کن که با هم حرف بزنیم.

فقط لطفا اون فکرو از ذهنت بنداز بیرون. شاید همه چیز خراب بوده ولی تو به فکر ساختن باش نه تخریب.

مراقب خودت باش و خودت رو دوست بدار.

خیلی لحن صحبت کردنتون بده. من فقط یه مقدار امید خواستم مگه خلاف شرع کردم؟ همین حرفای تند امثال شما ی ...

لحنم خیلی خوبه گلم.ولی از بابت تاپیکت ناراحت هستم چرا ی جوون بیس و دوساله میخاد خودکشی کنه.اتفاقا وقتی تاپیکت را خوندم دلم گرفت.بچه ها ازت خاستن از این فکرا بیای بیرون بعضی هاهم برای خودکشی راه حل دادن.همون بهتر ک ترکید.من اصلن شما را نمیشناسم ولی همون موقع توی تاپیکت برای آرامشت صلوات فرستادم.موفق باشید

کار خوبی کردی. امیدوارم حالت بهتر شده باشه. هر روزم بهتر شه. من درخواست دوستیم رو حذف نمی‌کنم. هر ...

ممنون عزیزم. دوستی رو قبول میکنم چشم . الان حواسم به کامنتا بود. نه خداروشکر دیگه به فکرش نیستم کامنتا خیلی خوب بودن. تنهایی بعضی وقتا فشار میاره به ادم. ممنونم از شما و بقیه دوستان. الان خیلی بهترم. انشالله خدا عوضشو بهتون بده 

لحنم خیلی خوبه گلم.ولی از بابت تاپیکت ناراحت هستم چرا ی جوون بیس و دوساله میخاد خودکشی کنه.اتفاقا وق ...

خانوم یا آقا اگر اون تاپیکو نزده بود الآن شمام براش دعا نکرده بودین بقیه هم باهاش حرف نزده بودن و حالش مدام بدتر می‌شد.

اگر یه ذره هم حال استارتر با اون تاپیک بهتر شده باشه اون تاپیک ارزششو داشته.

ممنون عزیزم. دوستی رو قبول میکنم چشم . الان حواسم به کامنتا بود. نه خداروشکر دیگه به فکرش نیستم کامن ...

نه عزیزم الآن که بهتری مجبور نیستی قبول کنی.

پاکش نمی‌کنم که فقط بدونی هر وقت حالت بد باشه من هستم. اگرم فکرای ناراحت‌کننده به ذهنت رسید بهم بگی بتونم و موقعیتش جور باشه هر جای ایران باشی خودمو بهت می‌رسونم که به خودت آسیب نزنی.

خانوم یا آقا اگر اون تاپیکو نزده بود الآن شمام براش دعا نکرده بودین بقیه هم باهاش حرف نزده بودن و حا ...

بله شما درست میگین.ولی خب توی اون تاپیک چیزای خوبی هم گفته نشده بود.واقعا خوشحالم ک استارتر حالش خوبه و امثال شماها هستین و کمک حالین.خدا شاهده ک خیلی ناراحت شدم و بهم ریختم.استارتر عزیزم واقعا هر موقع دلش گرفت میتونه رو من و درد و دل کردن با منم حساب کنه.من خانوم هستم.موفق باشید

اصلا پیش خودتون فک کردین من با اون حال بدم شاید به کامنتا نیاز داشته باشم ؟؟ 

همین الان منم میخواستم تاپیک بزنم بگم دردتون چی بود تعطیل کردین 

اه دوستان واقعاااا که چرا شماها اینجوری ایدد 

خب دوست من گل من خانم جان اگه میترسی نظر نزار مشکلت چیه بعدش گزارش میزنی 

ایا شما از پشت کوه اومدین ایا تو این جامعه زندگی نمی کنید ایا شما به اینترنت دسترسی نداریدددد

خب عزیزان هرکی یه سرچ ساده کنه ده تا روش خودکشی میاره هزار صفحه پیچ میاره 

استاتر داشت کم کم روحیه میگرفت حالا قرار نبود یه شبه پاشه زندگی شو از این رو کنه به اون رو ولی خب تو روحیش تاثیر داشت 

چرا گزارش زدید؟؟؟؟؟؟
وااای عجبااااااااااا 

تو اون تاپیک کلی راهکار خوب بود شاید روزی به درد کسی میخورید 

اخه عقل و شعور و منطق تون کجا رفته 

خیلی عصبانیم کردید ببخشید تند رفتم ولی ......

استاتر عزیزم برام پیام گذاشته بودی تاپیک تعطیل شد نتونستم بخونم اگه دوست داشتی اینجا حرفی خواستی بگ ...

عزیزم از همه راهکارهاتون ممنونم الان خیلی حالم بهتره خداروشکر . خدا خیرتون بده