2777
2789

بچه ها بياين فكرامونو رو هم بذاريم هر كي تجربه اي داره يا راهكاري بگه به نتيجه برسيم كه با شوهربد دهن وعصبي چجوري برخورد كنيم كه فقط طرف خودمون باشه اينايي كه ميگين ما سياست نداريم 😐 خوب بيايين به ما هم ياد بدين چرا هر روز با اشك و بدبختي تاپيك بزنيم كه شوهره چيكارمون كرده چرا بيايم ني ني سايت واسه غصه هاي همديگه ناراحت شيم بياين شروع كنيم پيش بريم شايد بتونيم اهلي كنيم شوهراي وحشي رو😈 هر كه حاضره بياد بسم الله🙏🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زندگی خیلی پیچیدس فقط تجربه می‌خواد تا بشه یجوری از پسش بر بیای و قوی باشی یه شبه آدم قوی و سیاستمدار نمیشه بیشترش اکتسابیه 

من خودم نزدیک ده سال ک با همسرم هستم اوایل خیلی دعوا داشتیم خیلی اصلا نمیتونستم درکش کنم 

ولی به مرور زمان دیدم ک دارم خورد میشم این وسط 

تصمیم گرفتم هیچ وقت دهن به دهن مرد جماعت نزارم ،چون فقط میخوان قدرتشونو نشونت بدن .

هیچ وقت دستش اتو ندم ،مثلا از خانواده اش بدگویی نکنم و اگه انتقادی داشتم حتما محترمانه بیان کنم .

هیچوقت دستور نمیدم حتی اگه خیلی ضروری باشه ازش خواهش میکنم ولی دستور نه !!!!!

خونه زندگیمو همیشه تمیز نگه میدارم چون اینجوری میفهمه ک منم روی چیزایی حساسم و به خودم ارزش میدم .

وقتی نخواد کاری رو کنه اصلا اصرار نمیکنم میگم هرجور صلاح میدونی چون که غیر از این باشه اگه اتفاقی بیافته ک باب میلش نباشه من مقصرم .

و در آخر همیشه حس قدرت و اعتماد به نفس شوهراتونو تامین کنید و‌نتیجش میشه با ارزش شدن خودتون و شیرین شدن زندگی مشترکتون 🌷

کاش تو همون سیاره ونوس خودمون میموندیم 😒