2777
2789
عنوان

باردارای مهربون تروخدا کمک کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 188 بازدید | 61 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باید صبر کنی عزیزم دوسه هفته دیگه بهتر میشی 

شوهرت هم همه کارا رو بکنه خجالت نداره، پدر بچه س، ناسلامتی بارداريا میخای کارا رو هم نکنه؟! 

اشتباه میکنی بزور بالا میاری فشار میاد ب بچه ت

اگه فقط حالت تهوع یا دمیترون یا ب۶ اگه اسید گلوت رو مبسوزونه رفلاکس هست که باید رانیتیدین بخوری

نه عزیزم اسید معده ندارم یه حالت مزخرفیه نمیدونم چطور بگم اصلا نمیدونم چی بگم به دکتر 

دختر مهربون من  بهترین هدیه خدا😍😘خداروشکر که منو لایق مامان بودنت دونستی💃دوستان لطفا دعا کنید مادر خوبی باشم براش🙏🌹

منم هفته ۲۱ هستم فقط ی ناهار درست کردم دادم بچم بخوره دیگه هیچ کاری نکردم از ساعت ۲ تا حالا جلوی تلویزیون خواب وبیدارم حالت تهوع شدیدم دارم بچم طفلک هی میگه مامان حوصلم سر رفت شوهرم بیچاره شب گشنه میاد شامم درست نکردم خدا کنه زودتر به سلامتی این روزا بگذره

🧘‍♂️گروه آبی🧘‍♂️وزن شروع ۷۱و۸۰۰💙   وزن فعلی۶۷و۵۰۰ 💙 هدف بعدی۶۵💙  هدف آخر۶۲ ❤ 💙 تاریخ شروع رژیم ۱۴۰۱/۹/۱۵ 🧘‍♂️❣️🧘‍♂️🧘‍♂️  
می ۲😑 دل ادم اشوبه فقط نه بالا میاد نه پایین میره دهن من هی اب جمع میشه ابشو قورت میدم تهوع میگ ...

عزیزم گرمی دارم تو بارداری اینجور شدم چیزا گرم بخورم میمیرم از گرما و تبش

دختر مهربون من  بهترین هدیه خدا😍😘خداروشکر که منو لایق مامان بودنت دونستی💃دوستان لطفا دعا کنید مادر خوبی باشم براش🙏🌹
نه عزیزم اسید معده ندارم یه حالت مزخرفیه نمیدونم چطور بگم اصلا نمیدونم چی بگم به دکتر 

میدونم هورمونیه

زنجبیل و آبلیمو و یکم شکر شربت کن باندازه نصف استکان بخور 

خیلی اثر داره

عزیزم گرمی دارم تو بارداری اینجور شدم چیزا گرم بخورم میمیرم از گرما و تبش

اخی پس برعکس منی

...

دیگه نسخه ی خاصی ندارم😁😅

تا خدا نخاد برگ از درخت نمیفته ... ببین وقتی بخاد یه اتفاقی بیفته میفته ... وقتی نخاد بیفته آسمون به زمین بیاد نمیفته ... پس دلت راحت خیالت تخت خودتو رها کن تو دستاش 😊
اولا مبارکه دوما داشتن تهوع دیگه جزیی از بارداری سوما شما صبح قبل از بلند شدن یدونه بیسکوئیت ساقه طل ...

قربونت برم مهربون صبحا سرحالم همینکه یه چیزی میخورم اینجور میشم😥

واااای خداااا همیشه میگفتم یه روز میشه حالم خوب شه بعد بیام کسی که حالش مثل من دلداری بدممم😂😂

ولی تو باز خوبیییی.من حالت تهوع صبح تا شبببب.هیچی نمیتونستم بخورم با معده خالی زرداب بالا میووردم.یه کف دست نون تو روز غذام بود همونم به طرز وحشتناکی بالا میووردم جوری که به لرز میفتادم گریه میکردم.ظرف نمیشستم.۴ ماه غذا نزاشتم خونه تمیز نکردم.دوستام مامانم شوهرم کارامو میکردن.خیلی بد بود خیلی.عذاب بود.۵ کیلو کم کردم

فقط میتونم بگم اینجور وقتا خداروشکر کن، برای اونایی که حاضرن زندگیشونو عمرشونو بدن تا یه صدم ثانیه ج ...

انشاالله خدا به همه منتظرا نی نی بده من فقط دنبال راه حلم یعنی دلم برا شوهرم میسوزه