2777
2789
عنوان

میخوام موهام رو مشکی کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 245 بازدید | 22 پست

منم موهام روشن بود حنا هندی مشکی گذاشتم یه هفته پر کلاغی بود الان رنگش طبیعی شده فقط بدیش اینه تا چند وقت موهای آدم خشک میشه

به شخصه مشکی رو ترجیح میدم

انسانها چیزهای ساخته و پرداخته از دکان می خرند اما چون کاسبی نیست که دوست بفروشد آدمها بی دوست و آشنا مانده اند!
رنگ موهای طبیعی هستن حنای رنگی همه رنگیم دارند مشکیم دارند هم مو رو تقویت میکنه هم رنگ مارک ابریشم . ...

مرسی ولی رایشگرها میگن بعد از حنا هم نمیشه رنگ مو بذاری

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکی نزن پشبمون میشی مثه من .. اونوقت بخوای رنگ کنی مثه من باید ۷۰۰ تومن بدی پول ریموور و رنگ و دکلره اصلا مشکی نزن بنظرم

💏🎀 ۱۱ تیــــر ماه ۹۹ بعد از سختیا تو #کرونا عروس شـــدم 🎀💏
خب راه کار چی میدین؟ 

راستش عزیزم من اصلا موهامو رنگ نمیکنم

و کلا یکم با رنگ کردن مخالفم

ولی اگه مایل هستی حتما موهاتو رنگ کنی از رنگ موی فاقد آمونیاک استفاده کن تا کمتر به موهات آسیب وارد بشه.

برند فیتو رنگ موهاش آمونیاک نداره. میتونی از این برند استفاده کنی. بعد از اینکه رنگ کردی هم مراقب موهات باش و بهشون رسیدگی کن تا سالم و سرحال باشن😉🌸

رنگ موهای طبیعی هستن حنای رنگی همه رنگیم دارند مشکیم دارند هم مو رو تقویت میکنه هم رنگ مارک ابریشم . ...

همه رنگ داره ؟ یعنی شرابی هم بخوایم هس؟

کاربر ۹۶ هستم بخاطر شرکت تاپیک گرونیی تعلیق شدم😑دوست عزیز من اینجا نیومدم امتحان املا بدم ک تا پست میزارم بجای توجه ب متن غلط املایی میگیری مهم مفهومو منظور ک درست ادا بشه بدم میاد از این کار لطفا ب املا نوشته هام کار نگیرید با تچکر😊

من ۴یا ۵ سال موهام و هایلایت ومش ورنگ گذاشتم بعدش دیگه خسته شدم گفتم چندسالی مشکی بمونه ولی رنگ نکردم خود موهام بلند شد ورنگش رفت والان کل موهام مشکیه یک سال ونیمه که رنگ نزاشتم حس خیلی خوبی دارم😊😊😊

خداجونم هزاران مرتبه شکرت بابت دخترهای نازی که بهم بخشیدی 🥰❤مگه داریم لحظه هایی شیرین ترازاین☺️خدایا هزاران هزاران مرتبه شکرت این لحظه هارو قسمت تمامی منتظران کن اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم

رنگ مشکی یا حنا بزاری اول اینکه دیگه موهات رنگ نمی گیره دوم هم رنگ مشکی به مو خیلی آسیب میزنه من اون زمان موهام دورنگ شده بود میخواستم بزارم تحقیق کردم پشیمون شدم الان کل موهام خودش مشکی شده حس خوبیه احساس میکنم رنگ مشکی بهم آرامش میده😊ولی هایلایت هم خیلی بهم میومد انصافا😁

خداجونم هزاران مرتبه شکرت بابت دخترهای نازی که بهم بخشیدی 🥰❤مگه داریم لحظه هایی شیرین ترازاین☺️خدایا هزاران هزاران مرتبه شکرت این لحظه هارو قسمت تمامی منتظران کن اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم