2777
2789
عنوان

اخلاقای متضاد در یه خانواده

291 بازدید | 13 پست

بچه ها تا حالا شده توی یک خانواده که خواهر و برادرا از یک مادر و پدرن ، تفاوتهای اخلاقی فاحشی داشته باشن؟ عین دو قطب متضاد! مثلا ذات یه خواهر خوب و مهربون باشه بجاش خواهر بعدی شرور و بدذات؟ 

دیدین تا حالا؟ 

بچه‌دار شدن تصمیم خطیری‌ست . با این تصمیم می‌گذارید که قلب‌تان تا ابد جایی در بیرون و دوروبر تن‌تان بسر برد 

من سوالم اینه علتش چی میتونه باشه؟ مگه اینها رو یه مادر پدر تربیت نکردن؟ چرا انقدر متفاوتن؟؟؟؟

بچه‌دار شدن تصمیم خطیری‌ست . با این تصمیم می‌گذارید که قلب‌تان تا ابد جایی در بیرون و دوروبر تن‌تان بسر برد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله دیدم خواهر آروم  ولی برادر بد ذات بدجنس باعث عذاب پدرو مادر 

چقد نینیسایت چرت تر شده😕 و دلیلش اینه ک    خانوم جلسه ای های قری افراطی بی اعصاب تاپیک عکس لوبیا پلو رو هم به دعوا می رسونن نهلتیا😀                         وکاربران مرد قری🤢اصلا بعضی از مردای ایرانی هر جا برن به گند میکشن اونجارو وجود بعضیاتون اینجارو چرت تر تر کرده😐                             🍁☺                                                                     تقدیم به کاربران زن ستیز🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮
من سوالم اینه علتش چی میتونه باشه؟ مگه اینها رو یه مادر پدر تربیت نکردن؟ چرا انقدر متفاوتن؟؟؟؟

فکر کنم فرق گذاشتن بین بچه ها میتونه عامل باشه 

اون بچه که محبت کمتر می بینه  بزه کار میشه

همون. چشاته. که تورو. انقد. عزیز. میکنه😘درخواست دوستی نمی پذیرم

اره ما اینحوریم متضادیم ولی شرور و اینا نه چیزای دگ مون خیلی متفاوتن...پدر مادر سر ی نخیو میدن دس ادم دگ بعدش خودمون میریم تا تهش بنظرم اونایی ک همه شبیه همن تو ی خانواده عجیبن ن ما

:/ ی چیزایی براتون مهمه ک اصن فکرشم نمیتونم بکنم چطور، عوضش ی چیزایی برام مهمه که فکرشم نمیتونید بکنید چطور  

اره من دو تا خواهر شوهر دارم و یدونه برادرشوهر یه خواهرشوهرم دهن لق بی ادب رک بیشعور فضول پرتوقع یه خواهرشوهر بی تفاوت نسبت به همه نه خبرچینه نه دخالت میکنه شوهر خودم با ادب رودربایستی دار و مودب برادرشوهرم بی ادب رک فصول خاله زنک دو به هم انداز بیشعور عقده ای نفهم زبون دراز بچه ننه عوضی بازم بگم ؟ خداروشکر شوهرم اقاست  تو کار هیچکس دخالت نمیکنه بچه ننه نیس اما احترام همه رو نگه میداره 

تیکر تولد دختر نازنینمه 

همونطور که شخصیت و اثر انگشت همه ی آدما باهم متفاوته

اخلاق و رفتارشونم متفاوته 

تفاوت بین خواهر و برادرام چیز عجیبی نیست

انسانها چیزهای ساخته و پرداخته از دکان می خرند اما چون کاسبی نیست که دوست بفروشد آدمها بی دوست و آشنا مانده اند!
فکر کنم فرق گذاشتن بین بچه ها میتونه عامل باشه  اون بچه که محبت کمتر می بینه  بزه کار میش ...

اتفاقا تو خانواده شوهر من بعکسه اونی که لوس میکنن بزه کار شده

ای دوست مرا دعا کن شاید نزدیکتر از من به  خدا ایستاده ای  

اره.. بعضیا میبینی برای بچه شون همه کاری میکنن خودشون آدمهای خوبین ولی خدا برای امتحان اونا کاری میکنن بچه ها ناخلف بشن برن سمت اعتیاد دوست ناباب هرچی تنبیه تشویق نصیحت هیچی به گوششون نمیره..

شوهرم یه دوست داشت که برادرش تو کار فروش مواد بود.. ولی دوست شوهرم کاری بود خونه خریده بود یه مغازه اجاره ای داشت.. که باهاش کار میکرد..وقتی ما ازدواج کردیم شوهرم بهش میگه تو چرا زن نمیگیری سرو سامون بگیری میگه من هرکی رو میگم مادرم یه ایرادی در میاره.. مادره یه کوزت میخواسته... اینم چند تا مورد پیدا میکنه که از نظر مالی بالا بودن بهش دختر نمیدن..اینم لج میکنه میچسبه به داداش خلافکاره یهو پولدار شد.. رفت تو فاز دختر بازی و مواد کشیدن و..پلیس داداشش رو گرفته اینم فراریه و کارتون خواب شده هرچی هم پول جمع کرده بودن دولت توقیف کرده..باباش سکته کرد مرد اون داداش که زندانه خبر نداره..

پیر زن و پیر مرد آدمهای خوبی بودن ۶،۷ تا بچه دارن دخترها خونه شوهرن ولی پسرا جز یکیشون بقیه مجردن سر اینکه مادره دنبال یه دختر بینهایت ساده و گلابی میگشته که پیدا نمیکرده.. اگر زن گرفته بودن لااقل سر خونه زندگی بودن جز اون خلافکاره..یه بچه نااهل قابل تحمل تر بود تا سه چهار تا..باباهه بدبخت دق کرد مرد..😔