2777
2789

سلام دوستان من شهر خودم سزارين انجام نميده بخاطر همين نزديك ترين شهر بهم شهرشماست كه انجام ميده ميخواستم راهنماييم كنين بيمارستان خصوصي چندتا دارين كدومش از همه بهتره و اينكه خودتون رفتين راضي بودين يانه كلا برا زايمان كدوم بيمارستان شهرتون خوبه از لحاظ تميزي رسيدگي برخورد خوب پرسنل ممنون ميشم جواب بدين

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مطمئني گلم اخه دكترم گفت همدان و تهران انجام ميدن و نامه بهت ميدم كه بري اونجا انجام بدي

سزارین اختیاری منظورم بود 

سزارینی که دکتر دستور بده که همه جا انجام میدن 

فقط 6 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بیمارستان بوعلی دکتر ربیعی خیلی دکتر خوبیه ولی دیر نوبت میده

اينجا از چندنفر شنيم بيمارستان بوعلي رفتار پرسنلش خوب نيست و بيمارستان تميزي نيست اينطوريه واقعا؟

خب بيمارستان خوبيه؟

اره عزیزم رسیدگیشون خوبه من بیشتر فامیلامون اونجا زایمان کردن حتی مامان خودمم چندساله پیش اونجا سزارین انجام داد عالی بود

خدایا ممنونم که کنجدمو بهم دادی خودت مراقبش باش.خواهشا برای سلامتی نینیم یه صلوات مهمونم کنید ممنونم
اينجا از چندنفر شنيم بيمارستان بوعلي رفتار پرسنلش خوب نيست و بيمارستان تميزي نيست اينطوريه واقعا؟

نه عزیزم بوعلی بیمارستان خصوصیه. بیمارستان فاطمیه ام هست ولی خوب نیست زیاد 

عزیزم پرسنل خوش اخلاق و بداخلاق تو همه بیمارستان ها هست حتی بهترینشون ایشالا که یه مهربونش پیش تو باشه بیمارستان خوبیه تازه هم تعمیرات کردن تمیز شده

خدایا ممنونم که کنجدمو بهم دادی خودت مراقبش باش.خواهشا برای سلامتی نینیم یه صلوات مهمونم کنید ممنونم