2777
2789
عنوان

بارداری با کلومفین و متفورمین

2827 بازدید | 76 پست

خانمهای عزیز. من شیش ماهه اقدام کردم واسه بچه دوم ولی باردار نشدم این ماه دکترم بهم قرص کلومفین و متفورمین و یه قرص واژینال داده...خواستم ببینم چطور بخورم که عوارض کمتری داشته باشن...لطفاً اگه کسی تجربه ای داره ممنون میشم🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والله گلم منم تنبلی دارم شش ماه طبیعی اقدام کردم نشد رفتم پیش دکتر بهم لتروزول داد ماه اول شبی دوتا میخوردم که خوب جواب نداد حالا این ماه گف شبی سه تا بخورم حالا بیش از حد جواب داده یعنی فولیکول هام انقد بزرگ شده که حالت کیست پیدا کرده خیلی اعصابم خورده همه میگن دوزو یهو خیلی برده بالا......گف این ماه نزدیکی نداشته باش ممکنه کیستت بترکه

متفورمین دارو دیابت نوع دو هستش هرگز درک نکردم چرا به پلی کیستیک ها میدن فکر کنم برا این میدن مقاومت ...

منم برام سوال بود

از دکترم پرسیدم گفت مقاومت بدن به انسولین رو کم میکنه و هورمون ها رو تنظیم میکنه تا تخمک گذاری انجام بشه

میشه بگی چه عوارضی داشت...حالت خراب نمیشد؟چند ماه استفاده کردی و باردار شدی؟

همون ماه اول باردار شدم. یکم بی حالی و سرگیجه البته من نصفشو میخوردم

❤چرا دوسم داری؟؟؟ چون تو تنها کسی هستی ک بعد از اینکه قشنگ داغونم کردی میتونی با یه جمله دلمو و زیر و رو کنی❤

کلومیفن داروی تحریک تخمک گذاری هستش ولی ب طور کلی لتروزول از اون بهتره چون کمتر تبدیل ب کیست میشه ودوقلوزایی هم کاهش میده ،دکتر چون دیده طبیعی بارداری نشدی دارو داده که سرعت کار بره بالا وتخمک گذاری حتما انجام بشه ،متفورمین هم ب کسانی ک اضافه وزن دارن داده میشه شاید احتمال داده ب خاطر چاقی تخمک گذاریت انجام نمیشه البته اگه چاقید

میشه بگی چه عوارضی داشت...حالت خراب نمیشد؟چند ماه استفاده کردی و باردار شدی؟

عزيزم كلو ميخوري حتما بايد بري سونو روز ١٠ يا ١٢ بسته به مدت سيكلت

خداوندا مثل هميشه به حضورت كنارم نياز دارم، دوباره مرا در آغوش بكش و حمايتم كن كه جز تو كسي رو ندارم🥺