2777
2789
عنوان

لوازم ارایش

275 بازدید | 39 پست

میشه یه کانسیلر مارک خوب معرفی کنید

من برای جوشای قرمز که هنوز التهاب دارن از کانسیلر سبز ال ای گرل استفاده میکنم

حالا برای زیر چشم و در کل سیاهی ها چه مارکی زدید و راضی هستید؟؟؟؟

همینطور کرم پودر یا موس؟؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کانسیلر میبلین کاورش بالاس من فلومار دارم خوب نیس .. کرم پودر هم من مک رو با میبلین میکس میکنم ... موس هم که میبلین 

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

من کرم پودر بورژوا خیلی راضیم ازش کانسیلر هم چنل داشتم هفته پیش تموم شد خوب بود اما الان خودمم باید ...

من پنکیک بورژوس  گرفتم اصلا خوب نیس

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

مایع یا جامد؟؟ چه مدلی؟؟

کانسیلر همینه که سرش اسفنج داره فک کنم مدل مایع باشه کلا همون مدلش معروفه

من اتود گرفتم بد نیس البته من رو کرم پود میزنم تنها به نظرم کاورش معمولیه

این حس میکنم اصلا کاور نداره تازه اصلی هس 180گرفتم قبلا مارک سوییت داشتم30تومن بهترین کاوررو داشت

من پنکیک کلا نمیزنم اما از این مدل کرم پودر ماتش وااااااقعا راضیم یعنی من لانکوم و کنار گذاشتم دارم ...

پس حتما خیلی خوب بوده ،، پنکیکش که زارت