sahaar_banoo مدیر عضویت: 1397/11/02 تعداد پست: 709 عنوان عادت ماهيانه و رنگ مو | مشاهده متن کامل بحث + 328 بازدید | 63 پست عزيزان سلام خوبين؟ببخشيد من لكه هاي اول عادت ماهيانه ام شروع شده ميخواستم بدونم بنظرتون امروز رنگ بزارم يا بزارم پس فردا كه ميشه روز دوم؟؟؟چون من ٢٣ مراسم عروسى دارم گاهي گمان نميكني ولى خوب ميشود...❤️🌿💜 1398/03/20 | 09:04 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فدازینب عضویت: 1396/09/17 تعداد پست: 528 بهتر نزنی هم از نظر شرعی ممنوعه هم از نظر پزشکی ضرر داره جواب بده من منتظرم
sahaar_banoo مدیر استارتر عضویت: 1397/11/02 تعداد پست: 709 من تو اول و دوم گذاشتم هیچ مشکلی پیش نیومده جدى ميگى؟؟خودتون گذلشتين؟؟؟به رنگ مو واردين؟؟ گاهي گمان نميكني ولى خوب ميشود...❤️🌿💜
دخترایرونی57 عضویت: 1397/09/20 تعداد پست: 64291 شرعي؟؟؟ مکروهه حرام نیست ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ
نیلوفرخانوووم عضویت: 1397/08/08 تعداد پست: 7113 خب من هنوز لك بيني خيلي ضعيف دارم چه كنم؟؟ رنگ بذار اشکال نداره اصلا فقط ممکنه دقیقا چیزی ک میخای نشه ولی بازم خیلی بهتر از هیچیه قیافه من😑😑🔫وقتی تو تاپیک خانومای باردار میرم ... از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره 😑🔫تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه 😑🔫 یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه😑🔫 موز خوردم بچم نیوفته . کشمش خوردم بچم فلان نشه . یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه . مادرشوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی ..مگه چند روزه دیگه داری تا زایمان ؟ دوهفتمه عزیزم😑😑😑🔫
دخترایرونی57 عضویت: 1397/09/20 تعداد پست: 64291 جواب بده من منتظرم چی رو ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ
دخترزاگرس عضویت: 1398/02/20 تعداد پست: 3279 نه❤️😂😂ميدونيد چه كنم بهتره؟؟ نمیدونم خانم گل .چون رنگ نذاشتم ومجردم.از تجربه خانم های دیگه استفاده کنید بانو
golnazam عضویت: 1397/12/17 تعداد پست: 6455 😂😂😂چكار كنم؟؟؟😔😔 بمون ۲۲ رنگ کن الان اوایل پریودته خوب نمیگیره بنظرم دنیـامثلمادرتنیسکهظـهرسرشدادبـزنیشبواسهشـامصداکنه،دنـیاولت میکنهکهازگشنـگیبمیری!!!
sahaar_banoo مدیر استارتر عضویت: 1397/11/02 تعداد پست: 709 رنگ بذار اشکال نداره اصلا فقط ممکنه دقیقا چیزی ک میخای نشه ولی بازم خیلی بهتر از هیچیه شما واردي تو رنگ. مو عزيزم؟؟؟ گاهي گمان نميكني ولى خوب ميشود...❤️🌿💜
sahaar_banoo مدیر استارتر عضویت: 1397/11/02 تعداد پست: 709 نمیدونم خانم گل .چون رنگ نذاشتم ومجردم.از تجربه خانم های دیگه استفاده کنید بانو مرسى عزيزدل❤️🌿💜متشكرم گلم❤️🌿 گاهي گمان نميكني ولى خوب ميشود...❤️🌿💜
دخترایرونی57 عضویت: 1397/09/20 تعداد پست: 64291 این شرعو کی گفته؟؟؟😲😲😲😲 رنگ مو چ برطی ب پریودی داره چ ربطی ب شرع داره؟؟😱😱😱 ای خانم چون ممکنه جرم بمونه مکروهه این مد شده تا میگی شرع همه اسلحه میکشن ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ
sahaar_banoo مدیر استارتر عضویت: 1397/11/02 تعداد پست: 709 بمون ۲۲ رنگ کن الان اوایل پریودته خوب نمیگیره بنظرم آخه ميگم هنوز خونريزي ندارم فردا فكر كنم خونريزيم شروع شه اونم فكر كنم روز دوم پريم بدتر ميشه گاهي گمان نميكني ولى خوب ميشود...❤️🌿💜
نیلوفرخانوووم عضویت: 1397/08/08 تعداد پست: 7113 شما واردي تو رنگ. مو عزيزم؟؟؟ حرفه ای ک نه .. ولی چندین بار خودم تو خونه رنگ گذاشتم .. جاریمم تو پریودی رنگ گذاشت بد نشد قیافه من😑😑🔫وقتی تو تاپیک خانومای باردار میرم ... از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره 😑🔫تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه 😑🔫 یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه😑🔫 موز خوردم بچم نیوفته . کشمش خوردم بچم فلان نشه . یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه . مادرشوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی ..مگه چند روزه دیگه داری تا زایمان ؟ دوهفتمه عزیزم😑😑😑🔫
نیلوفرخانوووم عضویت: 1397/08/08 تعداد پست: 7113 آخه ميگم هنوز خونريزي ندارم فردا فكر كنم خونريزيم شروع شه اونم فكر كنم روز دوم پريم بدتر ميشه خب پس پاشو همین الان برو ارایشگاه معطل نکن قیافه من😑😑🔫وقتی تو تاپیک خانومای باردار میرم ... از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره 😑🔫تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه 😑🔫 یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه😑🔫 موز خوردم بچم نیوفته . کشمش خوردم بچم فلان نشه . یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه . مادرشوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی ..مگه چند روزه دیگه داری تا زایمان ؟ دوهفتمه عزیزم😑😑😑🔫