sahaar_banoo مدیر عضویت: 1397/11/02 تعداد پست: 709 عنوان عادت ماهيانه و رنگ مو | مشاهده متن کامل بحث + 328 بازدید | 63 پست عزيزان سلام خوبين؟ببخشيد من لكه هاي اول عادت ماهيانه ام شروع شده ميخواستم بدونم بنظرتون امروز رنگ بزارم يا بزارم پس فردا كه ميشه روز دوم؟؟؟چون من ٢٣ مراسم عروسى دارم گاهي گمان نميكني ولى خوب ميشود...❤️🌿💜 1398/03/20 | 09:04 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sahaar_banoo مدیر استارتر عضویت: 1397/11/02 تعداد پست: 709 حرفه ای ک نه .. ولی چندین بار خودم تو خونه رنگ گذاشتم .. جاریمم تو پریودی رنگ گذاشت بد نشد خب ببينيد بنظرتون من رنگ ٦دودى رو با ٩دودى كم و ٨زيتوني قاطي كنم خوب ميشه؟؟ گاهي گمان نميكني ولى خوب ميشود...❤️🌿💜
golnazam عضویت: 1397/12/17 تعداد پست: 6455 آخه ميگم هنوز خونريزي ندارم فردا فكر كنم خونريزيم شروع شه اونم فكر كنم روز دوم پريم بدتر ميشه زنگ بزن ارایشگرت بگو دنیـامثلمادرتنیسکهظـهرسرشدادبـزنیشبواسهشـامصداکنه،دنـیاولت میکنهکهازگشنـگیبمیری!!!
دخترایرونی57 عضویت: 1397/09/20 تعداد پست: 64291 همین که از نظر شرعی چه اشکالی داره که جواب دادی دو سه بار گفتم دعوا که نداریم ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ
sahaar_banoo مدیر استارتر عضویت: 1397/11/02 تعداد پست: 709 خب پس پاشو همین الان برو ارایشگاه معطل نکن ميخوام خودم بزارم قبلا هم گذاشتم موهامم كوتاهه ميتونم بزارم😂😂 گاهي گمان نميكني ولى خوب ميشود...❤️🌿💜
نیلوفرخانوووم عضویت: 1397/08/08 تعداد پست: 7113 ای خانم چون ممکنه جرم بمونه مکروهه این مد شده تا میگی شرع همه اسلحه میکشن اسحله کشیدنم داره چون ب اسم دین از خودتون حرف درمیارین .. منبع دقیق همینو ک میگی مکروهه میشه بیاری؟؟؟ قیافه من😑😑🔫وقتی تو تاپیک خانومای باردار میرم ... از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره 😑🔫تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه 😑🔫 یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه😑🔫 موز خوردم بچم نیوفته . کشمش خوردم بچم فلان نشه . یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه . مادرشوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی ..مگه چند روزه دیگه داری تا زایمان ؟ دوهفتمه عزیزم😑😑😑🔫
vorojak00oo عضویت: 1397/11/19 تعداد پست: 2835 جدى ميگى؟؟خودتون گذلشتين؟؟؟به رنگ مو واردين؟؟ ارایشگاه برام گذاشت😊اره بهخدا من حتی به ارایشگر گفتم پریودم گفت ربطی نداره تیکر تولدپسرم
sahaar_banoo مدیر استارتر عضویت: 1397/11/02 تعداد پست: 709 ارایشگاه برام گذاشت😊اره بهخدا من حتی به ارایشگر گفتم پریودم گفت ربطی نداره آهان خب خوبه پس گاهي گمان نميكني ولى خوب ميشود...❤️🌿💜
دخترایرونی57 عضویت: 1397/09/20 تعداد پست: 64291 اسحله کشیدنم داره چون ب اسم دین از خودتون حرف درمیارین .. منبع دقیق همینو ک میگی مکروهه میشه بیاری؟؟ ... برو ول کن سوال جواب تمام ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ
نیلوفرخانوووم عضویت: 1397/08/08 تعداد پست: 7113 ميخوام خودم بزارم قبلا هم گذاشتم موهامم كوتاهه ميتونم بزارم😂😂 بذار بره .. هررررچی ک دربیاد بازم بهتر از هیچیه قیافه من😑😑🔫وقتی تو تاپیک خانومای باردار میرم ... از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره 😑🔫تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه 😑🔫 یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه😑🔫 موز خوردم بچم نیوفته . کشمش خوردم بچم فلان نشه . یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه . مادرشوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی ..مگه چند روزه دیگه داری تا زایمان ؟ دوهفتمه عزیزم😑😑😑🔫
elhamfarzin6667 عضویت: 1397/11/15 تعداد پست: 3927 آخه روزهاي آخرم نميشه ميشه روز دوم واسه اون ميترسم قرمز شه هنوز لكه هاي خيلي خيلي كم الان بزار واسه من اولش همیشه خوب میگیره
sahaar_banoo مدیر استارتر عضویت: 1397/11/02 تعداد پست: 709 بذار بره .. هررررچی ک دربیاد بازم بهتر از هیچیه واي ميگم زشت نشه يه وقت گاهي گمان نميكني ولى خوب ميشود...❤️🌿💜
elhamfarzin6667 عضویت: 1397/11/15 تعداد پست: 3927 بهتر نزنی هم از نظر شرعی ممنوعه هم از نظر پزشکی ضرر داره چه ضرری میشه بگید لطفا
sahaar_banoo مدیر استارتر عضویت: 1397/11/02 تعداد پست: 709 الان بزار واسه من اولش همیشه خوب میگیره شما تركيب رنگ هم بلدى عزيزم؟ گاهي گمان نميكني ولى خوب ميشود...❤️🌿💜