2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه اصلا انتخاب با شخص نیست بستگی به بیمارستان داره من دوستم بیهوشی میخواست بیمارستان گفت ما فقط بیحس ...

وای چه بد!! والا دکتر من گف انتخاب با شخصه که چه نوع بیهوشی باشه

چرته بابا اونایی دردش فقط بستگی ب بدنت داره

عزیزم جرت نیست علم ثابت شده است بعد بیهوشی با درد و حارت تهوع شدید بهوش میای و یه درد زیاد.... ولی بیحسی چن ساعت تو بدنته... حتی شکمتو فشار میدن نمیفهمی زیاد... ولی توی بیهوشی دردش طاقت فرسا میشه 

عزیزم جرت نیست علم ثابت شده است بعد بیهوشی با درد و حارت تهوع شدید بهوش میای و یه درد زیاد.... ولی ب ...

نمیدونم من خیلی ترسوام نمیتونم بیهوش باشم بهوش باشم نمیتونم خودمو کنترل کنم حالم بد میشه

خدایا شکرت تنهام نزار
نمیدونم من خیلی ترسوام نمیتونم بیهوش باشم بهوش باشم نمیتونم خودمو کنترل کنم حالم بد میشه

فک نکنم ترسو تر من باشید که از پله برقی ام میترسم.... جلوتون که پرده ماننده چیزی نمیبینید بعد من توی ذهنم با بچم حرف زدم هنوز یه دقیقه نشده بود دکتر گفت مبارکه باورم نشد اینقد سریع

فک نکنم ترسو تر من باشید که از پله برقی ام میترسم.... جلوتون که پرده ماننده چیزی نمیبینید بعد من توی ...

من  از خودم نمی ترسم میترسم تو عمل کار شونومختل بکنم 

اخه همین مشکلت تو دندون پزشکی هم دارم همیشه قبلش میگم دستیار مراقبمه

خدایا شکرت تنهام نزار
فک نکنم ترسو تر من باشید که از پله برقی ام میترسم.... جلوتون که پرده ماننده چیزی نمیبینید بعد من توی ...

شمایی که انقدر اطلاعاتتون زیاده و میگین خودتونم ترسو بودین برای بارداری اگه نخوای طبیعی زایمان کنی چاره چیه؟

واقعا مسخره است که نمیشه انتخاب کرد😣اه

من  از خودم نمی ترسم میترسم تو عمل کار شونومختل بکنم  اخه همین مشکلت تو دندون پزشکی هم دا ...

الانم چندین نفر توی اتاقن بجز پزشک اگه بگید باهاتون حرف میزنن دستتونم میبندن مال منو که بستن که یوقت تز ترس تکون نخورم

شمایی که انقدر اطلاعاتتون زیاده و میگین خودتونم ترسو بودین برای بارداری اگه نخوای طبیعی زایمان کنی چ ...

من زیر میزی دادم دکترو.... البته یکی از آشناها نامه روانشناس برد مبنی بر اینکه فوبیا داره... ولی من یه تومن زیر میزی دادم  که بیمارستانم دولتی بود بعد اونجا نسد رفتم نیمه خصوصی دکترم پولو برگردوند